Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠροφυλακιστέοι οι τρεις από τους συλληφθέντες για τα ναρκωτικά

Προφυλακιστέοι οι τρεις από τους συλληφθέντες για τα ναρκωτικά

Από τις 10:00 το πρωί ξεκίνησε η απολογία των 6 (έξι) συλληφθέντων  που κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης με σκοπό τη ναρκωτικών ουσιών και τέλειωσε περίπου στις 20:00 το βράδυ.

Προφυλακίστηκαν οι τρεις  μετά από σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, δύο ημεδαποί και ένας αλλοδαπός κάτοικος Αγρινίου, ενώ οι άλλοι τρεις αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Ο συνήγορος τριών εξ αυτών (ένας προφυλακίστηκε και δύο αποφυλακίστηκαν) , Γιάννης Θεριανός δήλωσε « Ήταν μία πολύωρη διαδικασία που κρίθηκαν τα ζητήματα που θέσαμε και από την πλευρά της ανακρίτριας και της εισαγγελέως . Κρίθηκε με διαφορετικό τρόπο ο ένας εκ των εντολέων μου. Θεωρώ ότι θα μπορούσε να είχε κριθεί  διαφορετικά. Είναι μία κρίση στα πλαίσια της νομιμότητας. Σαν κατηγορία θεωρώ ότι δεν θα σταθεί γιατί δεν προκύπτει εγκληματική οργάνωση με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί έως τώρα στη νομολογία και θα κάνουμε το επόμενο βήμα με τον εντολέα μου για να κινήσουμε τη διαδικασία για την αντικατάσταση με όρους με την πρώτη δυνατή ευκαιρία».

Most Popular