Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΧωρίς κατηγορίαΜεγάλη επιτυχία στην "Μαγική Βραδιά" του Φιλάνδρου...

Μεγάλη επιτυχία στην “Μαγική Βραδιά” του Φιλάνδρου…

μ1 μ2

?
?

 

 

 

 

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η πρωτότυπη εκδήλωση του Φιλάνδρου στο Κλειστό Γυμναστήριο Λευκάδας την Κυριακή 5/2/2017 και ώρα 18:00, όπου μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν παρέα με ταχυδακτυλουργό και κλόουν. Οι μικροί μας φίλοι μετά την είσοδο τους και παραδίδοντας σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο τα υποδήματά τους εισέρχονταν στο γήπεδο προκειμένου να απολαύσουν από κοντά την παράσταση μιας και ήταν ειδικά προγραμματισμένη να γίνει διαδραστικά με τα παιδιά. Ως εκ τούτου οι γονείς και οι λοιποί θεατές μπορούσαν διακριτικά και μακριά κεντρικό χώρο του γηπέδου να παρακολουθήσουν το θέαμα αλλά και τα παιδιά τους. Η πρωτοποριακή αυτή ιδέα άρεσε στους μικρούς πρωταγωνιστές μιας και εκτός της συγκεκριμένης δραστηριότητας είχαν την δυνατότητα να γνωρίσουν και το φυσικό χώρο της καλαθοσφαίρισης που ακούν και βλέπουν  τόσα και ποτέ δεν είχαν βρεθεί μέσα.

Για όλα αυτά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε:

  • Τον Δήμο Λευκάδας που μας επέτρεψε να κάνουμε πράξη την σκέψη μας επιτρέποντάς μας να χρησιμοποιήσουμε το κλειστό γυμναστήριο.
  • Το εστιατόριο Κεραμιδάκι για την χορηγική συμβολή του.
  • Το Clean Mart Λευκάδας για το υλικό ταξινόμησης των υποδημάτων και καθαριότητας.
  • Τον κάθε ένα εθελοντή ξεχωριστά που συνέβαλε στην άρτια διοργάνωση της εκδήλωσης.

Κλείνοντας και όπως πρεσβεύει ο κώδικας του συλλόγου για τα θέματα εθελοντισμού, οικολογίας και αθλητισμού αλλά και το καθήκον του συλλόγου να παραδώσει τον χώρο που του παραδόθηκε στην ίδια κατάσταση που το παρέλαβε, πολλά μέλη αλλά και το ΔΣ του Φιλάνδρου επιδόθηκαν σε κούρσα καθαριότητας και το γήπεδο 10:30 το ίδιο βράδυ της εκδήλωσης ήταν πραγματικά καθαρό και έτοιμο προς χρήση.

Most Popular