Στις 10:30 το πρωί τελέστηκε επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό του Παντοκράτορα όπου τελέστηκε το τρισάγιο στον τάφο του Αριστοτέλη Βαλαωρίτη που βρίσκεται στο πίσω μερος του Ιερού Ναού , στην οποία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Λευκάδας και Ιθάκης κ.κ. Θεόφιλος πλαισιωμένος από το το ιερατείο της πόλης. Παρουσία των πολιτικών, αυτοδιοικητικών και στρατιωτικών αρχών του νησιού, μαθητών και δεκάδων πιστών, εκφωνήθηκε ο πανηγυρικός της ημέρας από τον κ. Βασιλική Κιτσάκη σύμβουλος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λευκάδας.
Αμέσως μετά έγινε κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο των Πεσόντων. Αρκετοί συμπολίτες μας ελφράζουν την δυσαρέσκειά τους διότι στην Λευκάδα η επέτειος της Ένωσης δεν γίνεται με μαθητική παρέλαση όπως σε όλα τα επτάνησα.


ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες. 

