Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥWorkshop με θέμα: Ο Παραολυμπιακός Αθλητισμός ως μέσο ένταξης

Workshop με θέμα: Ο Παραολυμπιακός Αθλητισμός ως μέσο ένταξης

 

Η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή και η Equal Society στο πλαίσιο του προγράμματος RePower προσκαλούν όλους όσους ενδιαφέρονται να ενταχθούν στον Παραλυμπιακό Αθλητισμό σε ένα ξεχωριστό workshop την Μεγάλη Τρίτη, 27 Απριλίου, στις 15.30 το απόγευμα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμα zoom και κατά τη διάρκεια του workshop στελέχη της  Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και της Equal Society θα παρουσιάσουν τα πολλαπλά οφέλη του παραολυμπιακού αθλητισμού, ζωντανά παραδείγματα ενδυνάμωσης αλλά και τα πλέον δημοφιλή παραολυμπιακά αθλήματα στη χώρα μας.

O Παραολυμπιακός Αθλητισμός, αναμφίβολα, προσφέρει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να θέτουν στόχους που βασίζονται στην εκτέλεση και όχι στο αποτέλεσμα, να ενισχύουν το αίσθημα συνέπειας και πειθαρχίας, συμβάλλοντας παράλληλα ενεργά στην κοινωνικοποίηση τους.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη με υποχρεωτική την δήλωση συμμετοχής στην παρούσα φόρμα: https://bit.ly/2Qg0tCp

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση στο τηλέφωνο 211.70.51.841.

Η πρωτοβουλία RePower υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Active citizens fund με φορέα υλοποίησης την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή και εταίρο την Equal Society.

Το πρόγραμμα Active citizens fund, ύψους € 12εκ, χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία και είναι μέρος του χρηματοδοτικού μηχανισμού του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) περιόδου 2014 – 2021. Το πρόγραμμα στοχεύει στην ενδυνάμωση και την ενίσχυση της βιωσιμότητας της κοινωνίας των πολιτών και στην ανάδειξη του ρόλου της στην προαγωγή των δημοκρατικών διαδικασιών, στην ενίσχυση της συμμετοχής των πολιτών στα κοινά και στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Τη διαχείριση της επιχορήγησης του προγράμματος Active citizens fund για την Ελλάδα έχουν αναλάβει από κοινού το Ίδρυμα Μποδοσάκη και το SolidarityNow.»

Most Popular