Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΑπό την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022: «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΟΡΤΑΓΟΡΑ» για την ενίσχυση των...

Από την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022: «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΟΡΤΑΓΟΡΑ» για την ενίσχυση των νεανικών μας δράσεων

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΛΕΥΚΑΔΟΣ & ΙΘΑΚΗΣ ΙΕΡΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΑΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ ΛΕΥΚΑΔΟΣ ΕΝΟΡΙΑΚΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Από την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022: «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΟΡΤΑΓΟΡΑ»

για την ενίσχυση των νεανικών μας δράσεων

Τα παιδιά και οι γονείς που συμμετέχουν στις δραστηριότητες του «Ενοριακού Πνευματικού Κέντρου» του Ι. Μητροπολιτικού Ναού Ευαγγελιστρίας Λευκάδος ήδη προετοιμάζουν και από την ερχόμενη Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022 θα λειτουργήσουν μια εξαιρετικά φροντισμένη «Χριστουγεννιάτικη Εορταγορά», περιμένοντας μικρούς και μεγάλους να την επισκεφθούν και να αναζητήσουν γιορτινά δώρα για τα αγαπημένα τους πρόσωπα: κατασκευές, γλυκίσματα, παιχνίδια, βιβλία παιδικά κ.ά.

Η «Εορταγορά» θα λειτουργεί στο «Αρχονταρίκι» του Ι. Ναού της Ευαγγελιστρίας (Μητροπόλεως), πίσω από το Ιερό της Εκκλησίας, και σκοπό έχει την ενίσχυση των νεανικών δράσεων του Ενοριακού Πνευματικού της Κέντρου.

Θα διαρκέσει καθ’  όλη την περίοδο των γιορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου και συγκεκριμένα από την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022 έως την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023.

Θα μένει ανοιχτή καθημερινά, με τη φροντίδα των μεγαλύτερων παιδιών, από τις 10.00 το πρωί μέχρι τη 1.00 το μεσημέρι και από τις 6.00 το απόγευμα ως τις 8.00 το βράδυ.

Τα εγκαίνια της «Εορταγοράς» θα πραγματοποιηθούν το πρωί της Κυριακής, 18 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 11.00 π.μ., αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία.

Παράλληλες δραστηριότητες, που σταδιακά θα ανακοινώνονται, θα περιμένουν τους μικρούς μας φίλους.

Προσκαλούνται μικροί και μεγάλοι να προμηθευτούν κάποια από τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους και να ενισχύσουν με τον τρόπο αυτό τη δημιουργική προσπάθεια της ζωντανής αυτής ενοριακής κυψέλης.

Λευκάδα, 13 Δεκεμβρίου 2022

(Από το Ενοριακό Πνευματικό Κέντρο

του Ι. Μητροπολιτικού Ναού Ευαγγελιστρίας Λευκάδος)

Most Popular