Σάββατο, 10 Ιουνίου, 2023
ΑρχικήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΕπανέναρξη εργασιών στην διασταύρωση οδών Αναπαύσεως - Φιλοσόφων πόλης Λευκάδας

Επανέναρξη εργασιών στην διασταύρωση οδών Αναπαύσεως – Φιλοσόφων πόλης Λευκάδας

Με την ολοκλήρωση των ανασκαφικών εργασιών από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος, με την συμμετοχή του δήμου Λευκάδας, έγινε επανέναρξη των εργασιών στην διασταύρωση των οδών Αναπαύσεως και Φιλοσόφων στην πόλη μας.

Η επίχωση των αρχαίων ευρημάτων,  έγινε με υγιές υλικό και σύμφωνα με τις οδηγίες της αρμόδιας υπηρεσίας, υπό την επίβλεψη του αντιδημάρχου κ. Σπύρου Λύγδα, την Δευτέρα 19/9/2022.

Συνεχίζονται έτσι οι εργασίες που αφορούν την κατεδάφιση μέρους του υπάρχοντος κτιρίου, που εμποδίζει την κατασκευή του κόμβου, καθώς και την διάνοιξη τμήματος δυτικά αυτού με επέκταση της οδού Φιλοσόφων.

Η παρέμβαση αυτή, είναι το πρώτο και αναγκαίο έργο για την επίλυση ενός βασικού κυκλοφοριακού ζητήματος, στην πλέον επικίνδυνη για τροχαία ατυχήματα διασταύρωση στην πόλη της Λευκάδας.  Σε δεύτερο στάδιο θα ακολουθήσει η κατασκευή του κόμβου.  

Σε δήλωσή του ο δήμαρχος ανέφερε: «Με την παρέμβασή μας αυτή, βελτιώνεται το επίπεδο της οδικής ασφάλειας στη συγκεκριμένη περιοχή, επιλύοντας ένα χρόνιο πρόβλημα»

                                                                                    ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Most Popular