Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΣυνάντηση με την ΕΓΔΙΧ κ. Αθανασοπούλου

Συνάντηση με την ΕΓΔΙΧ κ. Αθανασοπούλου

Δήμος Λευκάδας (@dlefkas) | Twitter

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21 Απριλίου 2022, στο γραφείο του Δημάρχου Λευκάδας ενημερωτική συνάντηση μεταξύ της Eιδικής Γραμματέως Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, κ. Μαριαλένας Αθανασοπούλου, συνεργατών της και του Δημάρχου, κ. Χαράλαμπου Καλού.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν το θεσμικό πλαίσιο οργάνωσης και λειτουργίας της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους (Ε.Γ.Δ.Ι.Χ.), αναφορικά με την πρωτοβάθμια τοπική αυτοδιοίκηση, η δυνατότητα εφαρμογής πιλοτικής συμμετοχής του Δήμου Λευκάδας σε πρόγραμμα υποστήριξης οφειλετών, καθώς και η εξεύρεση χώρου στέγασης κέντρου ενημέρωσης-υποστήριξης δανειοληπτών (ΚΕΥΔ) από τον Δήμο Λευκάδας.

Προσπαθούμε αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις, και πέραν των όποιων ευνοϊκών ρυθμίσεων όταν ανακοινώνονται από το Υπουργείο Εσωτερικών, να βρίσκουμε διαρκείς τρόπους για την εξυπηρέτηση των δημοτών μας που αδυνατούν να εκπληρώνουν έγκαιρα τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς τον δήμο ή το δημόσιο“, ανέφερε σε δήλωσή του ο κ. Δήμαρχος μετά την συνάντηση.

                                                                                    ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Most Popular