Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΠ.Ε. Λευκάδας: Θα αστυνομεύεται η διέλευση της Γέφυρας της Λευκάδας από αύριο...

Π.Ε. Λευκάδας: Θα αστυνομεύεται η διέλευση της Γέφυρας της Λευκάδας από αύριο πρωί στις 6π.μ..

π. 💢 #ΠΙΝ #Λευκάδα #ΠολιτικήΠροστασία #ΔημόσιαΥγεία #κορονοϊός #κορωνοϊος #κορωναϊος #coronavirus #covid19 #2019nCov #SARSCov #ΜένουμεΣπίτι #MenoumeSpiti #StayHome #StaySafe

Ένστολοι της Ελληνική Αστυνομία και του Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή θα ελέγχουν τη μετακίνηση των πολιτών μέσω της Πλωτής Γέφυρας της Λευκάδας, από αύριο το πρωί, Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020 και ώρα 6:00 π.μ.

Αυτό αποφασίστηκε, κατόπιν συνεννόησης του Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας, Ανδρέα Κτενά, με τον Αστυνομικό Διευθυντή Λευκάδας, Κωνσταντίνο Γαβρίλη, και τη Λιμενάρχη Λευκάδας, Ελευθερία Ρούσου, για την εφαρμογή του μέτρου του αυστηρού περιορισμού της άσκοπης κυκλοφορίας των πολιτών, που ανακοίνωσε στο αποψινό του Διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Από αύριο Δευτέρα η κυκλοφορία, ιδίως διαμέσου της πλωτής γέφυρας της Λευκάδας ‘Αγία Μαύρα’, θα αστυνομεύεται αυστηρά. Κάνουμε έκκληση σε όλους τους πολίτες να μείνουν στα σπίτια τους και να τηρήσουν τα μέτρα. Η Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας θα ενημερώνει συνεχώς για το ποιοι θα μπορούν να μετακινούνται και τι θα πρέπει να κάνουν για να μετακινηθούν» ανέφερε σχετικά ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς.

Most Popular