Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου, 2023

…Κλείνοντας η αυλαία του 9ου Πράσινου Ημιμαραθωνίου…

 

O ΑΣΛ Φίλανδρος, κλείνοντας η αυλαία του 9ου Πράσινου Ημιμαραθωνίου Δρόμου θα ήθελε να εκφράσει πρωταρχικά τα θερμά του συγχαρητήρια στους αθλητές που συμμετείχαν και που η προσπάθειά τους είχε σύμμαχο τις ιδανικές δρομικές καιρικές συνθήκες που ίσως όμως δεν άρεσαν και πολύ στους συνοδούς και θεατές του αγώνα μιας και περιελάμβανε συννεφιά, παροδικό ψιλόβροχο και θερμοκρασία 14-16οC,

Ένα μεγάλο μπράβο στους ακούραστους, κεφάτους και πάντα πρόθυμους εθελοντές που με χαμόγελο ενθάρρυναν τους δρομείς. Συγχαρητήρια στα Σώματα Ασφαλείας (Τροχαία, Λιμενικό, Πυροσβεστική, Δημοτική Αστυνομία), 4η ΜΣΕΠ, Σύλλογο Μοτοσικλετιστών Λευκάδας (ΣΥΜΟΛ), Αχαϊκή Λέσχη Μοτοσικλέτας 2018 (ΑΧΛΕΜΟ 2018), Αχαϊκή Λέσχη Μοτοσικλέτας 1994 (ΑΧΛΕΜΟ 1994), για την διαφύλαξη της ασφάλειας της όλης διοργάνωσης.

Τα εύσημα της Υγειονομικής κάλυψης να στείλουμε στους εθελοντές νοσηλευτές, τον ιατρό κ. Κοψιδά Περικλή και το Γεν. Νοσοκομείο Λευκάδας. Την προαγωνιστική και μεταγωνιστική φυσική αποκατάσταση των αθλητών ανέλαβε η εταιρεία AnatomicLine Κουγιουμτζής Μ., με την επιμέλεια των φυσικοθεραπευτών Φονταρά Αθανασίου με το έμπειρο προσωπικό του από την γειτονική Πρέβεζα και την Κακλαμάνη Βιολέτα από την Λευκάδα.

Το ισοτονικό ποτό κάλυψε η Gatorade, το

Most Popular