Εκκίνηση στα προγνωστικά Πέμπτης, από τους γείτονες Ιταλούς και το παιχνίδι Τορίνο – Λάτσιο. Παραδοσιακά ζευγάρι που μας δίνει γκολ και θέαμα στην Ιταλία. Έχουν μπει μέτρια στη σεζόν και οι δύο, αλλά με κοινή συνισταμένη τις πολλές φάσεις που κάνουν και δέχονται σε κάθε παιχνίδι. Θεωρώ πως θα δούμε παιχνίδι με αρκετό πάνω – κάτω στις δύο εστίες.
Πηγαίνουμε Ισπανία, στο παιχνίδι Γρανάδα – Ρεαλ Σοσιεδάδ. Ο Αλγκουαθίλ μπορεί και διαχειρίζεται τις απουσίες που έχουν προκύψει στη Σοσιεδάδ, χωρίς η ομάδα να χάνει ιδιαίτερα σε δυναμική. Πιο μεστές και γεμάτες εμφανίσεις από τη Σοσιεδάδ, η Γρανάδα κυρίως με κλεφτοπόλεμο τα παλεύει τα παιχνίδια. Δύσκολα θα ανοίξει ο ρυθμός στο ματς, μια στοιχειωδώς σοβαρή Σοσιεδάδ έχει το πρώτο λόγο.
Στην Ελλάδα τώρα έχουμε το παιχνίδι Βόλος ΝΠΣ – Ατρόμητος. Εξαιρετικό ξεκίνημα από τους Βολιώτες, μέτριο έως κακό για τον Ατρόμητο. Και λέω έως κακό, διότι εκτός από τη βαθμολογική συγκομιδή, η εικόνα του μέσα στο γήπεδο είναι αποκαρδιωτική. Σε δύο παιχνίδια μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να παίξει στοιχειωδώς σοβαρό ποδόσφαιρο. Σε αντίθεση με το Βόλο που επιθετικά τουλάχιστον, δείχνει ορεξάτος και ικανός.
Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα καλύτερα προγνωστικά στο koubanezos.gr


ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες. 

