Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΠραγματοποιήθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για την 159η επέτειο της Ένωσης των Επτανήσων...

Πραγματοποιήθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για την 159η επέτειο της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα

Το Διοικητικό Συμβούλιο του «Ορφέα» ευχαριστεί την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, την Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας και το Δήμο Λευκάδας για την άψογη συνεργασία και συνδιοργάνωση των εκδηλώσεων καθώς και την Φιλαρμονική Εταιρία Λευκάδας η οποία πριν από 159 χρόνια παιάνισε για πρώτη φορά τον Εθνικό Ύμνο για την Ένωση των Επτανήσων και έκτοτε αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο για την Λευκάδα στις επετειακές εορταστικές εκδηλώσεις για την Ένωση.

Ευχαριστούμε την οικογένεια Σταύρου και συγκεκριμένα την Μυρτώ Σταύρου Αγγελοπούλου, την Άννα Σταύρου Ποτηριάδου και τον Ρομπέρτο Γαλάνη  για την διάθεση του Ιερού Ναού Παντοκράτορα.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζει το Διοικητικό Συμβούλιο στην κα Χαρά Τυπάλδου Αντωνίου για την εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας. Για την διάθεση του Ιερού Ναού Αγίων Αναργύρων ευχαριστούμε τον Μητροπολίτη Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεόφιλο και το εκκλησιαστικό συμβούλιο.

Συγχαρητήρια στους μουσικούς της Μαντολινάτας και στον μαέστρο του Ομίλου Κώστα Τσίντζα για το εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Ευχαριστούμε επίσης την Καίτη Κακαβούλη, τον Σπύρο Παπουτσόπουλο και τον Κώστα Κατωπόδη για την διάθεση του φωτογραφικού υλικού.

Οι εκδηλώσεις για την 159η επέτειο της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα θα συνεχιστούν με την 4η Πανλευκάδια έκθεση ζωγραφικής την Τετάρτη, 24/05/2023 και την 34η συνάντηση χορωδιών το Σάββατο, 27/5/2023

Το ΔΣ

Most Popular