Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΠανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ16 και Διασυλλογικό Πρωτάθλημα για τον Φίλανδρο. 

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ16 και Διασυλλογικό Πρωτάθλημα για τον Φίλανδρο. 

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή του ΑΣΛ ΦΊΛΑΝΔΡΟΣστο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου για την κατηγορία  Κ16 που έγινε στην Πάτρα στις 11/12 Ιουλίου 2020.

Ο σύλλογος συμμετείχε με τέσσερις αθλητές και κατέκτησε δύο μετάλλια. Συγκεκριμένα την δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο πήρε ο Ζαβιτσάνος Στυλιανός στο ακόντιο με επίδοση 41.27 μέτρα που αποτελεί και προσωπικό ρεκόρ για τον αθλητή, ενώ την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Ερμιόνη Κατηφόρη στο έξαθλο, ένα δύσκολο και εξαντλητικό αγώνισμα καθώς περιλαμβάνει τα εξής αγωνίσματα: 80μ με εμπόδια,, μήκος, σφαιροβολία, ύψος, ακοντισμό και 1200μ. Η Μαριλένα Σκεπετάρη με βολή στα 32 μέτρα που αποτελεί προσωπικό της ρεκόρ πήρε την τέταρτη θέση στο ακόντιο καθώς και την έκτη στην σφαιροβολία ενώ ο Παναγιώτης Κασουρίδης ήρθε έβδομος στο ακόντιο.

Στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα που έγινε στα Γιάννενα στις 17/18 Ιουλίου 2020 για την κατηγορία ανδρών γυναικών η Ευδοξία Κουρέτση έδειξε ότι είναι έτοιμη για το πανελλήνιο πρωτάθλημα στο έπταθλο καθώς έκανε προσωπικό ρεκόρ στα 200μ. με χρόνο 26.62 παίρνοντας την δεύτερη θέση και την πρώτη θέση στο ακόντιο δύο από τα επτά αγωνίσματα του επτάθλου. Στους ίδιους αγώνες ο Στάθης Χαμοσφακίδης πήρε την τρίτη θέση στα 5km ανδρών με χρόνο 16.26 συνεχίζοντας την προετοιμασία του για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ημιμαραθώνιου τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα.

Καλή συνέχεια στην προσπάθεια των αθλητών του ΑΣΛ Φίλανδρος.

Most Popular