Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΚατασκήνωση στην πόλη 2022

Κατασκήνωση στην πόλη 2022

«Κατασκήνωση στην Πόλη» ξανά!

Η θερινή εκδοχή της «Κατασκήνωσης στην Πόλη» ετοιμάζεται να ξαναρχίσει! Συνεχίζοντας το ψυχαγωγικό και κατηχητικό πρόγραμμα που προετοίμασε και φιλοδωρεί στα παιδιά Της, η τοπική μας Εκκλησία δημιουργεί μια ακόμη ευκαιρία ψυχαγωγίας, γνώσης και εκκλησιαστικής εμπειρίας που ενθουσιάζει μικρούς και μεγάλους!

Για μια ακόμη χρονιά, αγόρια και κορίτσια, ηλικίας Δημοτικού Σχολείου, θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν ομαδικά, με πολλές δραστηριότητες ωφέλιμες και ψυχαγωγικές, για επτά ολόκληρες ημέρες: από τη Δευτέρα 22 μέχρι και την Κυριακή 28 Αυγούστου 2022.

Με τη φροντίδα των μεγαλύτερων παιδιών, οι μικροί κατασκηνωτές θα απασχολούνται από τις 8.30 το πρωί μέχρι τις 4.30 το απόγευμα. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει εξορμήσεις και ενδιαφέρουσες για την ηλικία τους δραστηριότητες, λατρευτικές ευκαιρίες, κοινά γεύματα, τραγούδι, κατασκευές, μα προπάντων ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΛΥ!

Λόγω των ιδιαίτερων υγειονομικών συνθηκών που αντιμετωπίζουμε φέτος και για την αποφυγή του συνωστισμού, οι κατασκηνωτικές μας δραστηριότητες δεν θα υλοποιηθούν μέσα στην πόλη της Λευκάδας, αλλά θα μοιράζονται ανάμεσα στις κοντινές εξοχές και παραλίες, καθώς και στις μόνιμες κατασκηνωτικές μας εγκαταστάσεις κοντά στην Ι. Μονή Φανερωμένης Λευκάδος.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν πληροφορίες από το Κέντρο Νεότητας και να δηλώσουν συμμετοχή ά μ ε σ α στα τηλέφωνα: 2645022415, εσ.: 22 και 6974795265).

Λευκάδα, 30 Ιουλίου 2022

Από τις Εκκλ. Κατασκηνώσεις Ι. Μ. Λευκάδος και Ιθάκης

«Η ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ»

Most Popular