ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Tο Χορωδιακό Τμήμα της “Νέας Χορωδίας Λευκάδας” καθώς και το Τμήμα Μαντολινάτας , υπό την διεύθυνση της μαέστρου κ. Μαρίας-Κυριακής Αραβανή , θα συμμετάσχει στην εκδήλωση ” Τα Επτάνησα πάντα τραγουδούν ” , η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών , στην Αίθουσα ” Χρήστος Λαμπράκης ” στις 13 Ιανουαρίου 2018 , ώρα 20:30 .
Στα πλαίσια της προετοιμασίας των τμημάτων για την εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί πρόβα ανοικτή για το κοινό την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018 , ώρα 18:30, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Μουσικού Σχολείου Λευκάδας.
Από το Δ.Σ.


ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες. 

