Ο Δήμος Λευκάδας, στο πλαίσιο της εκ νόμου αρμοδιότητάς του στη διαχείριση και προστασία των αδέσποτων ζώων, υλοποίησε πρόγραμμα εθελοντικών στειρώσεων στο νέο Δημοτικό Κτηνιατρείο, την Κυριακή 16/5/2021, στην νέα του τοποθεσία, σε έναν απόλυτα αξιοπρεπή χώρο, σαφώς αναβαθμισμένο.
Τα αδέσποτα ζώα μεταφέρθηκαν στο χώρο των στειρώσεων από εθελοντές, και η δε διαδικασία συντονίζεται και επιτηρείται από τον Δήμο Λευκάδας, υπό την καθοδήγηση του αρμόδιου Αντιδημάρχου, κ. Ευτύχιου Ζουριδάκη.
Στειρώθηκαν συνολικά πέντε γάτες από τον κτηνίατρο κ. Νίκο Αραβανή. Το δωρεάν πρόγραμμα στειρώσεων, θα συνεχιστεί τις επόμενες δύο Κυριακές, με τους κτηνιάτρους κ. Ντίνα Παπαχρήστου (23/5) και κ. Αλέκο Υφαντή (30/5).
Είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι ότι με συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων, (δήμος, φιλοζωικά σωματεία, εθελοντές), στο αμέσως προσεχές διάστημα, θα αναπτυχτούν πιο εκτεταμένες δράσεις.
Στόχος μας είναι, με την βοήθεια όλων των συμπολιτών μας, να έχουμε λιγότερα αδέσποτα στους δρόμους, μεγαλύτερη φιλοζωική συνείδηση, και υπεύθυνους ιδιοκτήτες κατοικίδιων.
ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ


ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες. 

