Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΦωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Κεντρική Πλατεία της Λευκάδας

Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Κεντρική Πλατεία της Λευκάδας

 

Διαδικτυακή εορταστική εκδήλωση προγραμματίζει ο Δήμος Λευκάδας, για την φωταγώγηση  του Χριστουγεννιάτικου δένδρου, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα  7 Δεκεμβρίου και ώρα 21:00, στην Κεντρική Πλατεία Λευκάδας.

Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί, λαμβάνοντας υπόψη και τηρώντας αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και  περιοριστικά μέτρα περί συνάθροισης του κοινού.

Για τον λόγο αυτό, οι δημότες θα μπορούν να παρακολουθήσουν διαδικτυακά από το κανάλι του Δήμου Λευκάδας στο Youtube στη διεύθυνση https://www.youtube.com/channel/UC6gYuMAwajqsOpaGncLqd5g  το οποίο θα κοινοποιηθεί και στη σελίδα του Δήμου Λευκάδας στο Facebook.

Σε ένδειξη αναγνώρισης της πολύ μεγάλης προσπάθειας και προσφοράς που καταβάλουν οι υγειονομικοί μας στη μάχη έναντι του Covid, θα είναι παρόντες εκπρόσωποι της ιατρικής και νοσηλευτικής κοινότητας.

Ο Δήμος Λευκάδας, κατά την ιδιαίτερα δύσκολη και πρωτόγνωρη περίοδο που διανύουμε, κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια να φωταγωγήσει με τον καλύτερο τρόπο όχι μόνο την πόλη, αλλά και όλα τα χωριά του Δήμου. Σκοπός, να φέρουμε λίγο φως και χαρά την περίοδο των Χριστουγέννων στους δημότες μας, με την ελπίδα του χρόνου να γιορτάσουμε όλοι μαζί από κοντά.

 

                                                                                                ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

 

Most Popular