Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΤο πανέμορφο Θύρρειο επισκέφτηκε ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κος Δ.Κωνσταντόπουλος

Το πανέμορφο Θύρρειο επισκέφτηκε ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κος Δ.Κωνσταντόπουλος

Στο πανέμορφο χωριό του Θυρρείου βρέθηκε χτες το βράδυ ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κος Δημήτρης Κωνσταντόπουλος. Η παρέα πλαισιώθηκε από το νομαρχιακό γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Λευκάδας κος Γιάννη Λάζαρη,  τον Μοναστηριώτη κο Νίκο Κασόλα και πολλούς άλλους  που αποδέχτηκαν την πρόσκληση του  επιχειρηματία κου Παναγιώτη Κυριάκου ο οποίος  γαλουχημένος  από τον πατέρα του κο Θεόδωρο Κυριάκο  μόνο το ΠΑΣΟΚ τον άγγιξε πολιτικά .

Ο βουλευτής άκουσε με προσοχή τα επιμέρους προβλήματα που απασχολουν την τοπική κοινωνία και το μείζων ζήτημα σχετικά με το εργοστάσιο βιομάζας. Επιπλεόν εφόσον ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος είναι  υπεύθυνος του Τομέα Παιδείας της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξη ενημερώθηκε από τον καθ ύλην αρμόδιο  καθηγητή Γυμνασίου Βόνιτσας ,κο Λιαροστάθη Γεώργιο για τα τοπικά θέματα παιδείας.

Ο βουλευτής και η παρέα του απόλαυσαν την δροσιά της σκαμνιάς στην πλακόστρωτη κεντρική πλατεία  και συνομίλησε με όλους τους χωριανούς που βρισκόταν εκεί εν συνεχεία γέυτηκαν ψητά στο καφενείο του εμπειρότατου ψήστη Παναγιώτη Μπρούμου και ανανέωσαν το ραντεβού της.

Most Popular