Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΣυνάντηση του νέου Δημάρχου  Λευκάδας κ. Ξενοφώντα Βεργίνη  με την ηγεσία της ...

Συνάντηση του νέου Δημάρχου  Λευκάδας κ. Ξενοφώντα Βεργίνη  με την ηγεσία της  ΤΕΡΝΑ  στα  γραφεία της  εταιρείας στην  Αθήνα

Σοβαρή ζημιά υπέστη ο κεντρικός αγωγός  ύδρευσης, το πρωί της Πέμπτης(12/10)  από τον  οποίο  υδροδοτείται η  Λευκάδα   έξω από  την Λευκάδα και κοντά στο Κάστρο του Γρίβα ή αλλιώς Φρούριο  του Τεκέ  για την οποία  ενημερώθηκε άμεσα  ο δήμαρχος Λευκάδας  κ. Ξενοφών  Βεργίνης  από τον Αντιπρόεδρο  του Σύνδεσμου Ύδρευσης  κ. Φίλιππο  Σκληρό   και έσπευσε  στο σημείο όπου  διαπίστωσε    την  σοβαρότητα  της βλάβης και την  απαράδεκτη κατάσταση, που βρίσκεται ο αγωγός.  Ο κ. Βεργίνης  αμέσως  επικοινώνησε με την κατασκευαστική  εταιρία   και  πίεσε προς την κατεύθυνση της  επισκευής της βλάβης  το ταχύτερο  δυνατόν   ζητώντας  συνάμα  λεπτομερή ενημέρωση  για  τον νέο αγωγό από τον  Άγιο  Γεώργιο.

Ο κύριος Βεργίνης την Τετάρτη (18/10) είχε συνάντηση στα γραφεία της Εταιρείας ΤΕΡΝΑ με τον Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο της Εταιρείας κ.κ. Μιχάλη Γουρζή και Γεώργιο Περδικάρηαντίστοιχα και προς τους οποίους έθεσε το θέμα, όχι μόνο της προσωρινής επισκευής του αγωγού, αλλά της αντικατάσταση του παλαιού με νέο, λόγω, της παλαιότητας του αγωγού που εγκυμονεί κινδύνους όχι μόνο για νέες βλάβες, αλλά και για προστασία των καταναλωτών. Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος συμφώνησαν στο αίτημα του κ. Βεργίνη και αναμένονται οι σχετικές ενέργειες για  αντικατάσταση του παλαιού αγωγού με νέο.

Most Popular