Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΣοβαρά προβλήματα προκύπτουν από τα ελλιπή μέτρα ασφαλείας κατά την εκτέλεση των...

Σοβαρά προβλήματα προκύπτουν από τα ελλιπή μέτρα ασφαλείας κατά την εκτέλεση των εργασιών που υλοποιούνται στον δρόμο Αγίου Νικολάου-Λευκάδας.

Σοβαρά προβλήματα καταγγέλουν αναγνώστες μας, από τα ελλιπή μέτρα ασφαλείας κατά την εκτέλεση των εργασιών που υλοποιούνται στον δρόμο Αγίου Νικολάου-Λευκάδας.

Η εταιρεία που εκτελεί εργασίες κλείνοντας το δρόμο καθημερινά 6 ώρες για να διενεργούνται ανατινάξεις, δεν προέβλεψε ούτε τα στοιχειώδη. Δεν υπάρχει σωστή διαγράμμιση, δεν υπάρχουν διακριτικά στην άκρη του δρόμου, δεν υπάρχουν κολώνες φωτισμού με αποτέλεσμα, ειδικά τις βραδινές ώρες η διέλευση των οχημάτων να είναι πολύ επικίνδυνη. Σε περίπτωση δε βροχής, η οδήγηση καθίσταται ακόμη πιο επικίνδυνη.

Επίσης ο δρόμος μετά τον Άγιο Νικόλαο προς τη Βόνιτσα λογω εργασιών που έγινα δεξια και αριστερά του οδοστρώματος έχει αρχίσει να παίρνει κλίση και  δεν υπάρχει κανένα προστατευτικό κιγκλίδωμα.

Επιπλέον, η καθημερινότητα των κατοίκων και των εργαζομένων στο νησί έχει δυσκολέψει πάρα πολύ και η εναλλακτική του “κόμβου” ουσιαστικά απαγορέυει κάθε διέλευση.

Most Popular