Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΕθιμοτυπική Συνάντηση του Περιφερειάρχη Ι.Ν κ. Γ. Τρεπεκλή με τον Περιφερειακό Διευθυντή...

Εθιμοτυπική Συνάντηση του Περιφερειάρχη Ι.Ν κ. Γ. Τρεπεκλή με τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων κ. Π. Αγγελόπουλο.

Το πρωί της Δευτέρας, ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Γιάννης Τρεπεκλής συναντήθηκε με τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων κ. Πέτρο Αγγελόπουλο. Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τη διαχείριση εκπαιδευτικών φορέων που άπτονται της αρμοδιότητας της Περιφέρειας. Ο κύριος άξονας στην συζήτηση ήταν για την ανεύρεση νέων κτηρίων για το ΕΚΦΕ Κέρκυρας.

Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα, ενώ ανανέωσαν το ραντεβού σε εύθετο χρόνο με στόχο την προσέγγιση ζητημάτων που σχετίζονται με την εύρυθμη λειτουργία της εκπαίδευση στα Ιόνια Νησιά.

Αμέσως μετά την συνάντηση ο Περιφερειάρχης κ. Γιάννης Τρεπεκλής δήλωσε: «Είχα την χαρά να συναντηθώ με τον Περιφερειακό Διευθυντή εκπαίδευσης Ι.Ν τον κύριο Πέτρο Αγγελόπουλο, με τον οποίο θεμελιώνουμε μια αγαστή συνεργασία που στόχο έχει την επίλυση προβλημάτων τα οποία σχετίζονται με την λειτουργία της εκπαίδευσης στα νησιά μας. Η Περιφερειακή αρχή δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην εκπαίδευση και στην αξία της γνώσης που αποτελούν εχέγγυα για να διαμορφώσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας και τον τόπο μας. Επιδίωξη μας είναι να συμβάλουμε με αποφασιστικό και καθοριστικό τρόπο στην αναβάθμιση της ποιότητας στην εκπαίδευση, στο μέτρο που μας αναλογεί και να στηρίξουμε τους εκπαιδευτικούς μας, οι οποίοι είναι επιφορτισμένοι με τον σημαίνοντα ρόλο της διαμόρφωσης προσωπικοτήτων, χρήσιμων στην κοινωνία».

Most Popular