Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑTουρνουά βόλει

Tουρνουά βόλει

Με επιτυχία και πολλά χαμόγελα ολοκληρώθηκε το τουρνουά βόλεϊ που διοργάνωσε το σωματείο μας, το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο ΔΑΚ Λευκάδας, όπου φιλοξενήθηκαν οι ομάδες Λουριώτικος Πρέβεζας και Ακαδημία Πετοσφαίρισης Πρέβεζας και συμμετείχαν οι αθλούμενοι των Ακαδημιών μας από Λευκάδα και Βόνιτσα.

Οι αθλητές μας είχαν  την ευκαιρία να παίξουν με αθλητές των άλλων σωματείων από την Πρέβεζα σε τρία γήπεδα βόλεϊ που στήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο της Λευκάδας από τους προπονητές μας και εθελοντές.

Η συμμετοχή ήταν αθρόα και το κλειστό γυμναστήριο πλημμύρισε από τις φωνές των παιδιών που πήραν μέρος με μεγάλο ενθουσιασμό για το παιχνίδι. Οι γονείς είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την πρόοδο των παιδιών τους και να απολαύσουν τους αγώνες που διεξήχθησαν. Η πολυπληθής συμμετοχή καθώς επίσης η πρόοδος και οι επιδόσεις των αθλητών μας, μας δίνουν ελπίδες για την εξέλιξη του αθλήματος βόλεϊ στο νησί μας που ολοένα και κερδίζει έδαφος! Σε αυτό αναμφίβολα έχουν συμβάλλει καθοριστικά οι προπονητές μας κ.κ. Χρύσανθος Κυριαζής, Δημήτρης Ροντογιάννης, Πολύκαρπος Ζήσης και Γιώτα Ροντογιάννη, , τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά.

Στο τουρνουά του Σαββάτου έλαβαν μέρος επίσης οι αθλητές του μη αγωνιστικού τμήματος ενηλίκων του σωματείου μας, οι οποίοι μας εντυπωσίασαν με τις επιδόσεις τους και με τη συνολική εξέλιξη τους!

Να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας, μικρούς και μεγάλους για τη συμμετοχή τους και ευχόμαστε το νέο έτος να είμαστε σε θέση να διοργανώσουμε παρόμοιες δράσεις, με σκοπό να γεμίζουμε τα γήπεδα και να γιορτάζουμε τον αθλητισμό μαζί με τα παιδιά μας, γιατί ο αθλητισμός είναι γιορτή!

Με εκτίμηση

                                                                                                                   Το Δ.Σ.

Most Popular