Κυριακή, 4 Ιουνίου, 2023
ΑρχικήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥEπίσκεψη του κ. Αντώνη Σίδερη υποψήφου βουλευτή στο Δημαρχείο Λευκάδας

Eπίσκεψη του κ. Αντώνη Σίδερη υποψήφου βουλευτή στο Δημαρχείο Λευκάδας

Επισκέφθηκα σήμερα το Δημαρχείο Λευκάδας, προκειμένου να ενημερωθώ για τα τρέχοντα και όχι μόνο, ζητήματα του Δήμου. Κατά τη συνάντηση με το Δήμαρχο Λευκάδας κ. Καλό, υπήρξε μια άκρως ουσιαστική συζήτηση για το έργο, τα σχέδια, τις δυσκολίες, αλλά και τις προκλήσεις με τις οποίες έρχεται αντιμέτωπος ο Δήμος.

Στη συνέχεια επισκέφθηκα διάφορες υπηρεσίες του Δήμου, όπου είχα την ευκαιρία να συναντήσω εργαζομένους διαφόρων ειδικοτήτων, να ενημερωθώ για τα σημαντικότερα θέματα που υπάρχουν,, να ακούσω λύσεις για τα προβλήματα και να κατανοήσω τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν προκειμένου να ανταπεξέλθουν στα καθήκοντά τους.

Η γραφειοκρατία, η αποψίλωση των υπηρεσιών από ανθρώπινο δυναμικό, η δυσκαμψία που επιδεικνύει πολλές φορές η κεντρική διοίκηση στο να δώσει τη δυνατότητα στο Δήμο να αναπτύξει τις δράσεις του με δικούς του πόρους, είναι μερικές περιπτώσεις στις οποίες μια σοβαρή και ουσιαστική παρέμβαση της Κυβέρνησης θα μπορούσε να αλλάξει θεαματικά και προς το καλύτερο τις παρεχόμενες υπηρεσίες, χωρίς ιδιαίτερο δημοσιονομικό κόστος. Αυτά θα προτείνουμε και για αυτά θα αγωνιστούμε.

Λευκάδα, 26-04-2023

Αντώνης Σίδερης

Φαρμακοποιός, Διδάκτωρ Φαρμακολογίας

Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Λευκάδας

Most Popular