Εντατικοί αστυνομικοί έλεγχοι στα νησιά του Ιονίου, για την αντιμετώπιση παραβατικών ενεργειών στις τουριστικές περιοχές.
Συνελήφθησαν (75) άτομα για διάφορα αδικήματα
Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν τα τελευταία 24ωρα στην περιφέρεια της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων, για την πρόληψη παραβατικών ενεργειών και την διασφάλιση της ομαλής εμπορικής δραστηριότητας, σε περιοχές με αυξημένο τουριστικό ενδιαφέρον.
Ειδικότερα μεικτά κλιμάκια αστυνομικών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κερκύρας , Ζακύνθου, Κεφαλονιάς και Λευκάδας, πραγματοποίησαν ελέγχους επικεντρωμένους στην αντιμετώπιση παραβάσεων ηχορύπανσης, άγρας πελατών , μικροκλοπών, κατοχής ναρκωτικών και άλλων.
Συγκεκριμένα συνελήφθησαν (75) άτομα, από τα οποία (24) στην Ζάκυνθο, (14) στην Κέρκυρα, (24) στην Κεφαλονιά και (13) στην Λευκάδα και μεταξύ άλλων οι παραβάσεις αφορούσαν:
- (12) για ηχορύπανση
- (1) για κατοχή ναρκωτικών ουσιών
- ( 1) για κλοπή
- (10) για παραεμπόριο
- (11) για στέρηση πιστοποιητικών υγείας
- (6) για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης
- (27) στέρηση αδειών οδήγησης
Αντίστοιχες αστυνομικές ενέργειες θα εφαρμοστούν καθ όλη την διάρκεια της θερινής περιόδου.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες. 

