Στις 15 του μήνα δύο νεαροί 18 και 21 ετών φέρεται να βίασαν σε παραλία στο Νυδρί μια 14χρονη κάτοικο του νησιού.
Είχαν γνωριστεί και έκαναν παρέα. Την πήγαν στην παραλία όπου και τη βίασαν.
Η ανήλικη τους κατήγγειλε. Εκδόθηκαν εντάλματα και συνελήφθησαν χθες το απόγευμα.
Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ
“Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες, χθες (30.08.2023), σε νησί του Ιονίου, δυνάμει σχετικών ενταλμάτων σύλληψης, δύο αλλοδαποί, ηλικίας 18 και 21 ετών, κατηγορούμενοι για βιασμό κατά συναυτουργία και γενετήσιες πράξεις με ανήλικη.
Προηγήθηκε, σχετική καταγγελία, στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, το πρωί της Δευτέρας (28.08.2023), σύμφωνα με την οποία, ανήλικη ημεδαπή, εξαναγκάστηκε, από δύο αλλοδαπούς άνδρες, με τη χρήση σωματικής βίας σε συνουσία, το βράδυ της Παρασκευής (25.08.2023), σε παραλία του νησιού.
Στο πλαίσιο της προανάκρισης, που ακολούθησε, ταυτοποιήθηκαν οι δράστες, παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση και άμεσα το συγκεντρωθέν προανακριτικό υλικόυποβλήθηκε στην κατά τόπο αρμόδια Εισαγγελία Πρωτοδικών.
Η υπόθεση παραπέμφθηκε σε Ανακριτή, απ’ όπου και εκδόθηκαν τα σχετικά εντάλματα σύλληψης.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.”


ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες. 

