
Τα ίχνη του 29χρονου Τάσου Κόπανου είχαν χαθεί από το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, όταν μπουρίνι είχε χτυπήσει την περιοχή του Μενιδίου Αμφιλοχίας
Τραγική κατάληξη είχαν οι αναζητήσεις για την ανεύρεση του 29χρονου Τάσου Κόπανου, ο οποίος είχε εξαφανιστεί κατά τη διάρκεια της ξαφνικής κακοκαιρίας της Πέμπτης 26 Αυγούστου, ενώ είχε πάει για ψάρεμα με έναν φίλο του, στη θαλάσσια περιοχή του Μενιδίου του Δήμου Αμφιλοχίας.
Τις προηγούμενες ημέρες βρίσκονταν σε εξέλιξη έρευνες από το Λιμενικό, όπως και εθελοντικά από ψαράδες και από ιδιοκτήτες drones, ενώ στις έρευνες τις πρώτες ημέρες συμμετείχαν και άλλα εναέρια μέσα όπως το ελικόπτερο της Πολιτικής Προστασίας και αεροπλάνο της Αερολέσχης Πρέβεζας.
Δυστυχώς το πρωί της Τετάρτης 1ης Σεπτεμβρίου ο 29χρονος εντοπίστηκε νεκρός από επαγγελματία ψαρά, σε όρμο που βρίσκεται σε απόσταση λίγων μέτρων από το λιμάνι του Μενιδίου.
ΠΗΓΗ: Karvasaras.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες. 

