Συνελήφθησαν, χθες Τετάρτη (22-01-2020), το μεσημέρι στην Λευκάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας, δύο ημεδαπές 40 και 18 ετών, για το αδίκημα της κλοπής από κατοικία.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Λευκάδας, οι δύο ημεδαπές, παραβίασαν κατοικία στην πόλη της Λευκάδας, κατά το χρονικό διάστημα από 20/21.01.2020 και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (20.000) ευρώ.
Στη συνέχεια, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία της 40χρονης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Λευκάδας, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό το οποίο παραδόθηκε στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.
Η προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Λευκάδας
Οι ημεδαπές οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες. 

