Την περασμένη Παρασκευή ο Πρόεδρος και μέλη της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Λευκάδας επισκέφθηκαν τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Λευκάδας κατόπιν πρόσκλησής του. Αφού ευχήθηκαν καλή επιτυχία και καλή δύναμη στον Δήμαρχο συζήτησαν περισσότερο από δυο ώρες με κεντρικό άξονα τον φλέγον ζήτημα των σκουπιδιών και εκτενέστερα για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στους επαγγελματίες.
Επιπλέον ο Πρόεδρος του φορέα, κος Σκιαδαρέσης Σωτήριος ενημέρωσε τον Δήμαρχο για την υφιστάμενη κατάσταση της επιχειρηματικότητας του νησιού. Αμφότεροι ανέπτυξαν θέματα συνεργασίας σε διάφορα επίπεδα και τομείς όπως ο πολιτισμός και ο τουρισμός.

Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος
Σωτήριος Σκιαδαρέσης

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες. 

