Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΔήμος Λευκάδας:Τροποποίηση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων

Δήμος Λευκάδας:Τροποποίηση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων

Από τη Δευτέρα 4/9/2023, θα ισχύσουν νέες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη περιοχή όπου εκτελείται το έργο της διαμόρφωσης της εισόδου παραλίας πόλης Λευκάδας, (τμήμα έργου: Περιοχή Α – Είσοδος κόμβος), για την διασφάλιση της ασφάλειας των εργαζομένων και των πολιτών.

Συγκεκριμένα:

Καταργείται η προσωρινή διέλευση μονής κυκλοφορίας  αυτοκινήτων με κατεύθυνση από την προέκταση της οδού  Άγγελου Σικελιανού  μέχρι την αρχή γέφυρας «Πόντε».

Έχει δοθεί ήδη σε κυκλοφορία ο πεζόδρομος Π. Φίλιππου Πανάγου από την οδό Άγγελου Σικελιανού έως το Ξενοδοχείο IONION STAR, καθώς και ο διαμορφωμένος χώρος πεζών έμπροσθεν του ξενοδοχείου IONION STAR, όπου συνεχίζει ως πεζοδρόμιο μέχρι το κατάστημα ενοικιαζόμενων Οχημάτων “Σάντας” και έμπροσθεν του καταστήματος «Ειδών Αλιείας» όπου και τερματίζει σε υφιστάμενο πεζοδρόμιο.

Δίνεται σε κυκλοφορία προσωρινή διέλευση μονής κυκλοφορίας με κατεύθυνση από  την προέκταση της οδού Άγγελου Σικελιανού (έμπροσθεν Ξενοδοχείου Νήρικος και Λευκάς), με έξοδο στην οδό Π. Φίλιππου Πανάγου, διερχόμενη προσωρινά διαμέσου του Πεζοδρομημένου τμήματος της οδού.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Most Popular