Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΡΟΔΗ ΚΡΑΤΣΑ:ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΡΟΔΗ ΚΡΑΤΣΑ:ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ


Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους Λευκαδίτες και Λευκαδίτισσες για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας μετέφεραν την προηγούμενη Κυριακή. Ο κόσμος της Λευκάδας αναγνωρίζει το μεγάλο έργο που έχει προσφέρει ο συνδυασμός μας την τελευταία τετραετία, με τις πάμπολες πρωτιές που έχουμε καταφέρει σε πολλά επίπεδα.
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ
Με το παρόν μήνυμα ζητώ τη στήριξη σας στην επόμενη κρίσιμη μάχη της Κυριακής 15 Οκτωβρίου.
Απευθύνομαι σε όλες και όλους τους πολίτες του Ιονίου. Είμαστε κοντά στην εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής. Κρίνεται το μέλλον του κάθε νησιού μας. Γνωρίζω τις αγωνίες σας. Σε ποια πρόσωπα θα εμπιστευθούμε τη διοίκηση της Περιφέρειάς μας. Με ποιες αρχές και διαδικασίες θα διοικήσουν; Με ποιο όραμα και στρατηγική; Με ποιες συνεργασίες;
Αγαπημένοι συμπατριώτες μου, μόνο εμείς μπορούμε να εγγυηθούμε αυτά που περιμένετε και αυτά που έχει ανάγκη ο τόπος και η αξιοπρέπεια των κατοίκων. Με καθαρά λόγια, με καθαρές διαδικασίες!
Το όραμά μας γίνεται ήδη πράξη. Στα δύσκολα χρόνια που πέρασαν με πανδημία covid-19, ενεργειακή κρίση που έφερε τρομερές αυξήσεις στην κατασκευή των έργων, τις φυσικές καταστροφές που μας χτύπησαν, καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε παθογένειες δεκαετιών όπως αυτές του οδικού δικτύου, των αντιπλημμυρικών έργων, των εγκαταλελειμμένων ιστορικών και εκκλησιαστικών μνημείων, την διαχείριση των απορριμμάτων.
Στηρίξαμε την κοινωνία, τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους απέναντι στην κρίση της πανδημίας.
– Στηρίξαμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας σε κάθε νησί.
– Στηρίξαμε το έργο και την δημιουργικότητα των πολιτιστικών συλλόγων.
– Ανοίξαμε προοπτικές για τον βιώσιμο τουρισμό.- Θέσαμε τις βάσεις για τα Νέα Ιόνια Νησιά, σύγχρονα, ελκυστικά, ανθεκτικά! Δεν
υλοποιήσαμε όλους τους στόχους μας αλλά πολλά έχουν προγραμματιστεί, πολλά έχουν εξασφαλισμένη χρηματοδότηση και γρήγορα θα γίνουν πράξη.- Δώστε μου την ευκαιρία να συνεχίσουμε. Τέσσερα χρόνια και μάλιστα δύσκολα δεν φτάνουν.
Στο φυλλάδιο μας (www.ioniodinata.gr/book) θα βρείτε χρήσιμη πληροφόρηση για αυτά που πετύχαμε σε όλους τους τομείς όπως και τις δυνατότητες που διανοίγονται για ανάπτυξη και ευημερία.
Στον διαδραστικό μας χάρτη (www.ioniodinata.gr/map) θα δείτε τα έργα και την πορεία τους σε κάθε περιοχή των νησιών μας.
Σας ζητώ να μου δώσετε την ευκαιρία με την εμπιστοσύνη και την ψήφο σας να συνεχίσουμε αυτό το ωραίο “ταξίδι” για το αύριο που ξεκινήσαμε. Για να μην χάσουμε ούτε μια μέρα από αυτά που δρομολογήσαμε και αυτά που σχεδιάσαμε.
Οι ανάγκες είναι πιεστικές.
Δεν θέλουμε να χαθούν ούτε χρόνος, ούτε πόρος.

Most Popular