Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΟ Πολιτιστικός Σύλλογος Νεοχωρίου ΜΕΛΑΝΥΔΡΟΣ διοργανώνεις σεμινάριο παρασκευής κεραλοιφών και επίδειξη θεραπείας με...

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νεοχωρίου ΜΕΛΑΝΥΔΡΟΣ διοργανώνεις σεμινάριο παρασκευής κεραλοιφών και επίδειξη θεραπείας με βεντούζες

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νεοχωρίου ΜΕΛΑΝΥΔΡΟΣ σας προσκαλεί το Σάββατο 30 Μαρτίου στο σχολείο στο Νιοχώρι σε ένα σεμινάριο παρασκευής κεραλοιφών και στην επίδειξη της παραδοσιακής θεραπείας με βεντούζες! Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα!

Ώρα 16:00

Το σεμινάριο με τους: Αγγελική Αθανασοπούλου και Γιώργο Βουκελάτο για κεραλοιφές και Κωνσταντίνο Γεωργιάδη για βεντούζες, περιέχει: Ιστορική αναδρομή, συνταγές-θεραπεία, προετοιμασία και εφαρμογή, ενδείξεις-αντενδείξεις, ιδιότητες και οφέλη και διάφορες τεχνικές εφαρμογής .

Ώρα 19:00

Η βραδιά θα συνεχιστεί με τους Ιταλούς μουσικούς Makari Trio με ρυθμούς και τραγούδια από τη Μεσόγειο με τίτλο: “Από την παράδοση στην ποιητική, μελωδική και ρυθμική καινοτομία”

Μaria Foglietto: φωνή, κιθάρα, κρουστά

Kaví Cardinale: κλαρίνο, φωνή, κιθάρα

Tommaso Adorni: Ούτι, κλαρίνο, φωνή

Ελάτε να απολαύσουμε φρέσκιες πίτσες από τον ξυλόφουρνό μας και να χορέψουμε Τaranta e Τarantella, Rumba, Cumbia, Συρτό και νέους πειραματικούς ρυθμούς.

Τηλ. επικοινωνίας 6981954556

Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι!

Συμμετοχή ελεύθερη!

Καλή αντάμωση!

Most Popular