Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΟ Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Ιωάννης Τρεπεκλής στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “FERIEFOR...

Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Ιωάννης Τρεπεκλής στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “FERIEFOR ALLE 2024” της Δανίας

Πραγματοποιήθηκε στο Χερνινγκ (Herning) της Δανίας από 23-25 Φεβρουαρίου 2024 η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού  “FERIE FOR ALLE 2024”.

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συμμετείχε στην εν λόγω έκθεση με δικό της stand στο περίπτερο του ΕΟΤ. Κατά τη τριήμερη διάρκεια της έκθεσης οι επισκέπτες ξεπέρασαν τους 55.000.

Στο περίπτερο διανεμήθηκε τουριστικό υλικό και έγινε παρουσίαση των νησιών μας. Αρκετοί επισκέπτες γνωρίζουν τη περιοχή μας, έχουν ήδη παραθερίσει σε κάποιο από τα νησιά και εκδήλωσαν ενδιαφέρον να έρθουν και στα υπόλοιπα νησιά του Ιονίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τρεις tour operator διέθεταν πακέτα σε ειδικές τιμές (λόγω της έκθεσης) και πραγματοποιούσαν απ’ ευθείας κρατήσεις για τα νησιά μας.  

Στην έκθεση παρέστη ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Ιωάννης Τρεπεκλής ο οποίος είχε συναντήσεις με τουριστικούς παράγοντες και με τον πρέσβη της Κύπρου στη Δανία.

Θερμές ευχαριστίες για τη βοήθεια που μας προσέφερε η κα. Μαρία Ζευγουλά Αν. Προϊσταμένη του γραφείου ΕΟΤ Σκανδιναβικών και Βαλτικών χωρών.

 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΙΝ

Most Popular