Με πολλές απορίες και μεγάλη ένταση πραγματοποιούνται οι εκλογές στο ΤΑΟΛ. Αμέσως κατατέθηκαν ενστάσεις ενώ οι εκλογές συνεχίζονται!!!
Χαμός επικράτησε όταν κατά την εκλογική διαδικασία διαπιστώθηκε πως άτομα που δεν γνωρίζουν τίποτα άλλο πέρα της αγροτικής ζωής δεν έχουν δικαίωμα για να είναι υποψήφιοι .Συγκεκριμένα από τις 27 υποψηφιότητες σύμφωνα με το δικηγόρο της εκλογικής διαδικασίας μόλις οι 11 ήταν έγκυρες.
Οι αγρότες – μέλη του ΤΑΟΛ ζητούσαν εξηγήσεις, παρόλο αυτά δεν καλύπτονταν από τις διευκρινήσεις και έμοιαζαν πραγματικά σαν να ζούσαν σε παράλληλο σύμπαν.
Θα επανέλθουμε με βίντεο από την όλη διαδικασία και αποκλειστικές δηλώσεις πραγματικών αγροτών.



ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες. 


[…] […]
[…] […]
[…] […]
τα σχόλια είναι κλειδωμένα.