Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΔήμος Λευκάδας:Φορολογική και Ασφαλιστική Ημερίδα με κ. Αλέξη Μητρόπουλο

Δήμος Λευκάδας:Φορολογική και Ασφαλιστική Ημερίδα με κ. Αλέξη Μητρόπουλο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα που διοργάνωσε ο Δήμος Λευκάδας στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Διοικητηρίου Λευκάδας την Παρασκευή (23/02) με θέμα: «Η Νέα Φορολογική και Ασφαλιστική Πραγματικότητα μετά την ψήφιση των Νόμων 5073 και 5078/2023 ».

Παρουσία του δημάρχου Δρ. Ξενοφώντα Βεργίνη που συντόνισε την εκδήλωση ο νομικός, εργατολόγος και πανεπιστημιακός κ. Αλέξης Μητρόπουλος και ο καθηγητής φορολογίας κ. Γιώργος Χριστόπουλος ανέλυσαν τις σημαντικότερες ασφαλιστικές και φορολογικές αλλαγές μετά την ψήφιση των νέων νόμων.

Στη συνέχεια μαζί με τους εξειδικευμένους επιστήμονες που τους πλαισίωναν κ.κ. Δήμητρη Πετρόπουλο – εργατολόγο, Σπύρο Φρεμεντίτη δημοσιογράφο- δικηγόρο, Αριστείδη Κολοβό – δικηγόρο και Σταύρο Εμμανουηλίδη  ασκούμενο δικηγόρο απάντησαν σε ερωτήσεις των παριστάμενων σχετικά με το θέμα.

Στην ημερίδα παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος π. Αθανάσιος Κοσμάς, ο Βουλευτής Λευκάδας κ. Αθανάσιος Καββαδάς, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Σωτήρης Σκιαδαρέσης , ο κ. Γιάννης Λιβιτσάνος Β’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου.

Η ημερίδα τελείωσε με την δέσμευση (λόγω του ιδιαίτερου ενδιαφέροντος του θέματος) να επαναληφθεί με αντίστοιχη εκδήλωση στο άμεσο μέλλον

Από το Γραφείο Δημάρχου

Most Popular