Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΓια μια ακόμα φορά κυβερνητικός βουλευτής κάνει του κεφαλιού του. 

Για μια ακόμα φορά κυβερνητικός βουλευτής κάνει του κεφαλιού του. 

Αγνοεί επιδεικτικά την απόφαση των κατοίκων των Τσουκαλάδων και καταθέτει λέει με «πρωτοβουλία του», δική του πρόταση! Συμφώνησε δήθεν για ραντεβού με τον Υπουργό, υποτίθεται μαζί με τους κατοίκους, και μετά πήγε μόνος του και τα βρήκε με το Υπουργείο πίσω από την πλάτη των Τσουκαλαδιωτών. 

 Δε θέλει κανένας ούτε πιλοτικές εφαρμογές, πολύ περισσότερο να ρίχνουν, οι της κυβέρνησης και ο βουλευτής, την ευθύνη στον κόσμο για δήθεν -ιδιοκτησιακές- διαφορές μεταξύ των Τσουκαλαδιωτών. Αυτές οι δήθεν διαφορές είναι τα λάθη του ίδιου του Κτηματολογίου. 

 Ο ίδιος ο βουλευτής σε πρόσφατη συνάντηση στους Τσουκαλάδες σήκωσε κάμποσες φορές τον τόνο της φωνής του για να υπερασπίσει τις επιλογές τις δικές του και της κυβέρνησης του. 

 Ποιος πιστεύει, άραγε, ότι ο υποψήφιος δήμαρχος της ΝΔ Ξεν. Βεργίνης και ομόσταβλος του Θ. Καββαδά θα υπερασπιστεί τις διεκδικήσεις των Τσουκαλαδιωτών, κόντρα στον υποστηρικτή του και στο κόμμα του που είναι κυβέρνηση και τον στηρίζει; Μπορούν να υπερασπιστούν αυτές τις διεκδικήσεις, οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ ή του ΣΥΡΙΖΑ, με τη μαχητικότητα που απαιτεί η περίσταση, παίζοντάς το «θεσμικοί» για να μην χάσουν τον τίτλο του «καλού παιδιού» της εκάστοτε κυβέρνησης; 

Η Λαϊκή Συσπείρωση, το ΚΚΕ και οι εκλεγμένοι του σε Περιφέρεια, Δήμο και παλιότερα στη Νομαρχία στήριξαν σταθερά και χωρίς περιστροφές τον αγώνα των Τσουκαλαδιωτών. 

 Τώρα να γίνει η ανάρτηση όλων των καταμετρηθέντων εκεί που έχει γίνει επανακαταμέτρηση! 

Μπορεί η κυβέρνηση να βρει τα χρήματα που χρειάζονται για να ολοκληρωθεί η διαδικασία! Για άλλες «δουλίτσες» πως τα βρίσκουν; 

 Όλα τα άλλα είναι συνέχιση της κοροϊδίας και του εμπαιγμού!

Most Popular