Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ"Απόλλωνας" Καρυάς: Νέο τμήμα εκμάθησης Καρσάνικου κεντήματος

“Απόλλωνας” Καρυάς: Νέο τμήμα εκμάθησης Καρσάνικου κεντήματος

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή στην δράση του Απόλλωνα Καρυάς για την εκμάθηση Καρσάνικου κεντήματος. Οπότε προστέθηκε άλλο ένα τμήμα που θα υλοποιείται κάθε Κυριακή 17:00 με 18:30 στην Στέγη Ιστορίας και Πολιτισμού Καρυάς (πρώην Δημοτικό σχολείο).Στην ανακοίνωσή του ο σύλλογος ευχαριστεί ιδιάτερα τις κεντήστρες της Καρυάς που αγκάλιασαν την δράση αυτή και που η βοήθεια τους είναι πολύτιμη για την επιτυχία του εγχειρήματος.

ΥΓ:Ως μαθητευόμενη νιώθω την ανάγκη να αναφέρω ότι είναι αξιοζήλευτος ο τρόπος των Καρσάνων -ανεξαρτήτου φύλλου- που στηρίζουν την λαϊκή παράδοση. Ο Απόλλωνας κάνει δράσεις που στηρίζονται στον εθελοντισμό και στο μεράκι των κατοίκων.Όσο για τις κεντήστρες είναι αξιέπαινες, και τις ευχαριστώ πολυ και την Ανθή και τη Βάνα….

Αγλαΐα Κυριάκου

Σας ανακοινώνουμε την δημιουργία 2ου τμήματος εκμάθησης Καρσάνικου κεντήματος μιας και οι συμμέτοχες ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.

Σας ευχαριστούμε για την ανταπόκριση σας στην προσπάθεια μας για την διατήρηση , διάδοση και διασφάλιση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Να διευκρινίσουμε ότι η δράση είναι εθελοντική και δεν υπάρχει κόστος συμμέτοχης.

Most Popular