Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου, 2023
ΑρχικήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥTo Summer Camp Δήμου Λευκάδας 2017! Να ‘μαστε πάλι εδώ για 7η...

To Summer Camp Δήμου Λευκάδας 2017! Να ‘μαστε πάλι εδώ για 7η συνεχή χρονιά με πολλές εκπλήξεις και νέες δραστηριότητες….

unnamed (1) unnamed (2) unnamed (3) unnamed (4) unnamed

To Summer Camp Δήμου Λευκάδας 2017! Να ‘μαστε πάλι εδώ για 7η συνεχή χρονιά με πολλές εκπλήξεις και νέες δραστηριότητες…. 

Δύο εβδομάδες κι όμως έχουμε να σας δείξουμε πολλά!!!
Οι παλιές καλές συνήθειες βέβαια δεν λείπουν. Καθημερινή κολύμβηση, αθλητικές δραστηριότητες (μπάσκετ, ποδόσφαιρο, τέννις, χόκεϋ), παιδαγωγικά παιχνίδια, εκδρομές (μουσεία, αρχαιολογικοί χώροι, νερoτσουλήθρες, watersports), πικ-νικ, κυνήγι χαμένου θησαυρού….

Αλλά και οι νέες δραστηριότητες κέρδισαν το ενδιαφέρον των παιδιών, που ενθουσιάστηκαν μαθαίνοντας πινγκ – πονγκ, μαγειρεύοντας υπό τη καθοδήγηση των σπουδαστριών του Τμήματος Μαγειρικής Τέχνης του ΙΕΚ Λευκάδας και παίζοντας με τα ολοκαίνουργια τρισδιάστατα παιχνίδια (π.χ. σκορ 4).
Απολαμβάνουν επίσης όμορφες παιδικές ταινίες σε κλιματιζόμενο χώρο και δε σταματούν να δημιουργούν ευφάνταστες δημιουργίες με την βοήθεια των εθελοντών από τα “Μονοπάτια Αλληλεγγύης”.
Στόχος μας, μέσω του Summer Camp που υλοποιεί η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση ΔΕΠΟΚΑΛ, είναι να προσφέρουμε στα παιδιά Λευκάδας και Βασιλικής για ακόμη ένα καλοκαίρι, χαρά, δημιουργική απασχόληση και ψυχαγωγία!!!
Από τη ΔΕΠΟΚΑΛ Δήμου Λευκάδας

Most Popular