Τετάρτη, 31 Μαΐου, 2023
ΑρχικήΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑTo φυσικό μεταλλικό νερό ΚΟΡΠΗ τίμησε τον Παραολυμπιονίκη Δημήτρη Μπακοχρήστου...!

To φυσικό μεταλλικό νερό ΚΟΡΠΗ τίμησε τον Παραολυμπιονίκη Δημήτρη Μπακοχρήστου…!

%ce%ba%ce%bf%cf%81%cf%80%ce%b7-%ce%bc%cf%80%ce%b1%ce%ba%ce%bf%cf%87%cf%81%ce%b7%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%83Ο Έλληνας πρωταθλητής κατάφερε να σηκώσει 162 κιλά και να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο ανεβαίνοντας στο βάθρο.

Το φυσικό μεταλλικό νερό ΚΟΡΠΗ της Nestlé Ελλάς από τη πρώτη στιγμή υποστήριξε τον παραολυμπιονίκη ο οποίος κατάγεται από το Μοναστηράκι Βόνιτσας, τον τόπο που αναβλύζει και το φυσικό μεταλλικό νερό ΚΟΡΠΗ.

Για ακόμα μία φορά αποδεικνύεται ο κοινωνικός χαρακτήρας του φυσικού μεταλλικού νερού ΚΟΡΠΗ, ο οποίος υποστηρίζει την τοπική κοινωνία όπου βρίσκονται οι περίφημες πηγές του.

Ο Δημήτρης Μπακοχρήστος ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο την Ελλάδα και το Μοναστηράκι Βόνιτσας, γεγονός που κάνει όλους τους Έλληνες υπερήφανους και ευγνώμονες.

Τον Οκτώβριο, με αφορμή αυτή τη μεγάλη διάκριση, το φυσικό μεταλλικό νερό ΚΟΡΠΗ διοργάνωσε μία εκδήλωση στο εργοστάσιο της Nestle Ελλάς στη Βόνιτσα για να απονείμει ένα τιμητικό βραβείο στον παραολυμπιονίκη και να τον ευχαριστήσει για τη ΔΥΝΑΜΗ και το ΠΑΘΟΣ που επέδειξε στους αγώνες του Ρίο 2016. Το βραβείο είχε συμβολικό χαρακτήρα καθώς απεικόνιζε ένα βαράκι με χαραγμένα τα 162 κιλά που σήκωσε στους Παραολυμπιακούς.

Ο πρωταθλητής επίσης φωτογραφήθηκε με το αντίστοιχο βάρος σε νερά Κορπή, δηλαδή 108 μπουκάλια νερό.dimitris_bakochristos

Παράλληλα, ο εορτασμός αυτός συνδυάστηκε με τις «1000 ΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΤΥΧΗΜΑ» στο χώρο του εργοστασίου της Nestle Ελλάς. Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ αποτελεί μία αδιαπραγμάτευτη αρχή και ένα αναπόσπαστο κομμάτι για το φυσικό μεταλλικό νερό ΚΟΡΠΗ.

Έτσι λοιπόν απονεμήθηκαν δώρα τόσο στους υπαλλήλους του εργοστασίου όσο και στις οικογένειές τους, οι οποίες παραβρέθηκαν για να γιορτάσουν όλοι μαζί δύο πολύ μεγάλα γεγονότα.

Most Popular