Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑSUPERFAST I έμεινε απο μηχανική βλάβη ανοιχτά του "ΔΟΥΚΑΤΟΥ" Λευκάδας

SUPERFAST I έμεινε απο μηχανική βλάβη ανοιχτά του “ΔΟΥΚΑΤΟΥ” Λευκάδας

Στο λιμάνι της Πάτρας επέστρεψε το SUPERFAST I μετά από μηχανική βλάβη Έπλεε προς Ιταλία και βρισκόταν ανοιχτά της Λευκάδας – ΦΩΤΟ & VID

Νεότερη ενημέρωση 07.23΄, 22/1/18

Ταλαιπωρία για τους 76 επιβάτες του «SUPERFAST I», καθώς αυτό επέστρεψε στο λιμάνι της Πάτρας, μετά από μηχανική βλάβη που υπέστη ενώ βρισκόταν ανοιχτά της Λευκάδας, με προορισμό το Μπάρι της Ιταλίας.

Οι επιβάτες του πλοίου θα προωθηθούν στον προορισμό τους με άλλα πλοία, ενώ στο «SUPERFAST I» απαγορεύτηκε ο απόπλους μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης.

Οπως αναφέρει η ανακοίνωση του λιμενικού, «ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Πάτρας, ότι το Ε/Γ-Ο/Γ “SUPERFAST I” Ν.Π. 11802, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από λιμένα Πάτρας προς λιμένες Ηγουμενίτσας και Μπάρι Ιταλίας, υπέστη μηχανική βλάβη στη θαλάσσια περιοχή 3 ν.μ. νοτιοανατολικά από άκρο “ΔΟΥΚΑΤΟ”Λευκάδας.

Το “SUPERFAST I”, το οποίο μετέφερε 76 επιβάτες, 58 Φ/Γ και 08 Ι.Χ.Ε. επέστρεψε στον λιμένα Πάτρας, όπου από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του, μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης και βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ οι επιβάτες πρόκειται να προωθηθούν στον προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.»

Πρώτη ενημέρωση 23.27΄, 21/1/18

Αναστάτωση προκλήθηκε στους 130 επιβαίνοντες του Super Fast Ι, στο οποίο παρουσιάστηκε μηχανική βλάβη και ενώ αυτό ήταν εν πλω προς την Ιταλία και βρισκόταν στο ύψος της Ιθάκης.

Η ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΗΣ ΒΛΑΒΗΣ

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΛΙΓΟ ΜΕΤΆ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΟΙΑΡΧΟ

Οι επιβάτες ενημερώθηκαν από τα μεγάφωνα του πλοίου πως θα επιστρέψει στο λιμάνι της Πάτρας προκειμένου να γίνουν οι απαιτούμενες επισκευές και στη συνέχεια θα αναχωρήσει ή θα επιβιβαστούν σε άλλο πλοίο.

Το patrastimes.gr επικοινώνησε με το Κεντρικό Λιμεναρχείο, στελέχη του οποίου επιβεβαίωσαν το πρόβλημα.

Αρχική

Most Popular