Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου, 2023
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΚΑSUPER ΔΩΡΟ ....Διακόσμηση και στολισμός welcome table & candy bar για Γάμο,...

SUPER ΔΩΡΟ ….Διακόσμηση και στολισμός welcome table & candy bar για Γάμο, Βάπτιση, Γενέθλια, δώρο από το il sapore

SUPER ΔΩΡΟ … Διακόσμηση και στολισμός welcome table & candy bar  Γάμο, Βάπτιση, Γενέθλια,  δώρο από τo ilsapore

Ελάτε στο χώρο μας να σχεδιάσουμε μαζί την πιο γλυκιά μέρα της ζωή σας. Ζευγάρια που σχεδιάζουν το γάμος τους, γονείς που ετοιμάζουν τη βάπτιση ή τα γενέθλια  του παιδιού τους  ένα καταπληκτικό πρωτότυπο καλοκαιρινό και δημιουργικό δώρο.  Το δώρο αφορά τη  διακόσμηση και το στολισμό ενός θεματικού ολοκληρωμένου τραπεζιού  από το il sapore.

Ο γάμος μας, η γέννηση του παιδιού μας, η βάπτισή του, τα γενέθλιά του… Καθένα από αυτά σχεδιάζει με μια έντονη πινελιά τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μας και των αγαπημένων μας, στον πίνακα της ζωής. Κάθε πινελιά τέλεια από μόνη της και αναμφισβήτητα μια ανάμνηση χαράς. Τι χρώμα θέλουμε να έχει η πινελιά μας;  Τι σχήμα;  Τι άρωμα;

Προσφέρετε στους καλεσμένους σας μία ποικιλία όμορφων και πεντανόστιμων χειροποίητων γλυκών άρτια σχεδιασμένα ώστε να ταιριάζουν με τις λεπτομέρειες του γάμου σας ή της βάπτισης σας, των γενεθλίων ή της γιορτής σας.

Δημιουργούμε, ένα απαράμιλλο, ασύγκριτο αποτέλεσμα, με πάνω από όλα σημασία στη λεπτομέρεια, τόσο που οι καλεσμένοι σας….απλά, δεν θα πιστεύουν οτι πρόκειται για Γλυκό!!!

Επίσης, μπορείτε να μας περιγράψετε αυτό που έχετε σκεφτεί και εμείς να το δημιουργήσουμε. Ή ακόμα να σας προτείνουμε εμείς διάφορα σχέδια που μπορούμε να φτιάξουμε ανάλογα το θέμα που έχετε σκεφτεί! Personilised orders προσαρμοσμένες στο προσωπικό σας στυλ και πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές και με ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθώς οι συνεργάτες μας όλοι είναι καταξιωμένοι στο χώρο τους και με μεγάλη εμπειρία.

 

Most Popular