Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου, 2022
ΑρχικήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥO Σωτήρης Σκιαδαρέσης νέος πρόεδρος  στον Επιμελητηριακό Όμιλο Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών (ΕΟΑΕΝ)

O Σωτήρης Σκιαδαρέσης νέος πρόεδρος  στον Επιμελητηριακό Όμιλο Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών (ΕΟΑΕΝ)

Ο Σωτήρης Σκιαδαρέσης εξελέγη νέος πρόεδρος στον ΕΟΑΕΝ στις προκαθορισμένες εκλογές που έλαβαν χώρα στον Πειραιά  το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου  με την 43η Γενική Συνέλευση του ΕΟΑΕΝ . Μεγάλη νίκη για το επιμελητήριο Λευκάδας , αν υπολογίσει κανείς ότι είναι ένα από τα  μικρότερα    επιμελητήρια  της χώρας και για πρώτη φορά στην ιστορία του ΕΟΑΕΝ εκλέχτηκε πρόεδρος από τα Ιόνια Νησιά.

Ο Σωτήρης Σκιαδαρέσης μετά την σαρωτική του νίκη στις επιμελητηριακές εκλογές του Επιμελητηρίου Λευκάδος τον Δεκέμβριο του 2017  με την εργατικότητά  του τα προηγούμενα χρόνια από την θέση του απλού μέλους του Δ.Σ. του ΕΟΑΕΝ , στην ομιλία του απευθυνόμενος στους συναδέλφους του παρουσίασε το πρόγραμμά του για τον όμιλο  πείθοντας  (όπως φάνηκε από το αποτέλεσμα)    τους συναδέλφους  του  να τον στηρίξουν ώστε να εκλεγεί στην θέση του Προέδρου του ΕΟΑΕΝ .

Στην σύντομη παρουσίαση του προγράμματός του,  που απεύθυνε στους νησιώτες  συναδέλφους του στην 43η Γενική Συνέλευση εξέφρασε  το όραμα του και τους  στόχους  του που αφορούν την ανάπτυξη της οικονομίας στα νησιά μας μέσα από την βαριά βιομηχανία του τουρισμού. Προφανώς υπάρχουν πολλοί που ενστερνίζονται τις απόψεις του και το απέδειξαν  εμπράκτως στην κάλπη.

Το Επιμελητήριο Λευκάδας  έτσι αποκτά ισχυρή παρουσία πλέον στον Επιμελητηριακό χάρτη της Ελλάδας και φυσικά στη νέα Διοίκηση του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών (Ε.Ο.Α.Ε.Ν),   με την σημαντική εκλογή του Προέδρου του Σωτήρη Σκιαδαρέση στο τιμόνι.

Η ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα αμέσως μετά, έχει ως εξής.

Πρόεδρος ο Σωτήρης Σκιαδαρέσης ( Επιμελητήριο Λευκάδας)

Αντιπρόεδρος Α’ ο Παντελής Λεγάτος     (Επιμελητήριο Χίου)

Αντιπρόεδρος Β’ ο Νίκος Ρεϊζάκης         (Επιμελητήριο Ρεθύμνου)

Γενικός Γραμματέας ο Φώτης Κότης     (Επιμελητήριο  Ζακύνθου)

Οικονομικός Επόπτης ο Δημήτρης Συξέρης (Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά)

Μέλη του Δ.Σ. ο Ανδρέας Παντελιός από το Επιμελητήριο Κεφαλλονίας, ο οποίος διεκδικούσε και την Προεδρία του Ομίλου απέναντι  στον Σωτήρη Σκιαδαρέση.

Ο Θανάσης Ζλατούδης από το Επιμελητήριο Μαγνησίας,  ο Μανώλης Ζερβάκης από το Επιμελητήριο Ηρακλείου και ο Παναγιώτης Τατάκης από το Επιμελητήριο Λέσβου.

 

 

 

Most Popular