Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥO Σπύρος Σπύρου είχε αποδεχθεί από της 19/4/2019 την πρόσκληση της ΕΡΤ...

O Σπύρος Σπύρου είχε αποδεχθεί από της 19/4/2019 την πρόσκληση της ΕΡΤ για περιφερειακό “debate”

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων Σπύρος Σπύρου, προέβη στην ακόλουθη δήλωση σχετικά με την διενέργεια αναμέτρησης  (debate) μεταξύ των υποψηφίων Περιφερειαρχών Ιονίων Νήσων.

«Με το από 19 Απριλίου 2019 και αρ. πρωτ. 124 έγγραφο της τηλεόρασης της ΕΡΤ μου έγινε γνωστό ότι προγραμματίζει τη διενέργεια τηλεοπτικής αναμέτρησης για τις Περιφερειακές εκλογές  με  την συμμετοχή  υποψηφίων περιφερειαρχών και ζητήθηκε η συναίνεσή μου για την συμμετοχή μου σε αυτό.

Με απαντητική μου επιστολή  ανέφερα ότι με χαρά θα συμμετάσχω στην τηλεοπτική αναμέτρηση την οποία διοργάνωνε η δημόσια τηλεόραση.

Με το από 2 Μαΐου 2019 και αρ. πρωτ. 197 έγγραφο του εντεταλμένου συμβούλου ενημέρωσης της ΕΡΤ, μου έγινε γνωστό ότι «…δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν οι τηλεοπτικές αναμετρήσεις (debates), για τις Περιφερειακές Εκλογές 2019 στις έδρες των Περιφερειών λόγω δυσβάσταχτου οικονομικού κόστους» και μας ευχαριστούσαν για την ανταπόκρισή μας.

Όποιοι εκ των συνυποψηφίων μου, όψιμα προσπαθούν να προκαλέσουν προτείνοντας την διενέργεια ενός debate, το  κάνουν  για λόγους  εντυπωσιασμού και μόνο παραμένοντας στη λογική και στην προσπάθεια δημιουργίας εικονικής  πραγματικότητας.

Φυσικά, παραμένω απολύτως θετικός ως προς την συμμετοχή μου σε οποιοδήποτε μέσο μαζικής ενημέρωσης σε οποιαδήποτε αναμέτρηση με τους συνυποψηφίους επικεφαλής περιφερειακών παρατάξεων. Αρκεί να καθοριστεί εγκαίρως ο χρόνος και ο τόπος διεξαγωγής της καθώς ως γνωστόν η Περιφέρειά μας είναι νησιωτική και το προεκλογικό μας  πρόγραμμα περιλαμβάνει περιοδείες σε όλα τα νησιά μας.

Σε κάθε περίπτωση,  εφόσον καταστεί δυνατή η συμμετοχή όλων, θεωρώ  ότι  θα  είναι  μια  ευκαιρία για την ενημέρωση του επτανησιακού  λαού  για τα μέχρι  τώρα πεπραγμένα  αλλά και για τις θέσεις, τις  απόψεις  και τις προτάσεις  της «Ιονίου Συμμαχίας».

Most Popular