Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου, 2023
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑLong-Term NBA κι όσα πρέπει να ξέρετε για τη νέα σεζόν

Long-Term NBA κι όσα πρέπει να ξέρετε για τη νέα σεζόν

Δύο μέρες πριν την έναρξη της regular season κι έχοντας ολοκληρώσει οι ομάδες τις κινήσεις τους κι έχοντας δει αρκετά από την pre-season, είμαστε πλέον σε θέση για να απλώσουμε το «σεντόνι» των μακροχρόνιων long term, ξεψαχνίζοντας τα πάντα. Ότι υπάρχει στις 3-4 κορυφαίες στοιχηματικές.

Γράφει ο L-Train

Όλες οι πληροφορίες για τα kazino

Πριν ξεκινήσουμε την ανάγνωση και λόγω του ότι φέτος έχουμε κάποιες «ειδικές συνθήκες», καλό θα είναι να σας πως δύο-τρια πράγματα τα οποία πιθανώς γνωρίζετε, ίσως όμως και όχι. Χρήσιμες πληροφορίες κυρίως για το στοιχηματικό κομμάτι.

Δεν υπάρχουν έδρες.

Ως είναι γνωστό κι από το υπόλοιπο κομμάτι του αθλητισμού ανά τον κόσμο, οι ομάδες παίζουν σε άδεια ή σε σχεδόν άδεια γήπεδα. Κάποιες ομάδες θα ξεκινήσουν με λίγο κόσμο (Rockets, Cavaliers, Grizzlies, Pelicans, Raptors, Magic και Jazz), όμως κι εκεί θα υπάρχει ελάχιστος κόσμος. Κοινώς, παραδοσιακά δυνατές έδρες τα τελευταία χρόνια (76ers, Bucks) δεν έχουν τόσο μεγάλη δυναμική. Προσοχή στα εντός έδρας!

Οι αγώνες είναι 72

Μην δείτε όριο σε τίποτα Lakers 45.5 (πέρυσι νομίζω ήταν κοντά στις 50) και πείτε, «Ώπα, ευκαιρία για over». 10 ματς λιγότερα για κάθε ομάδα, οπότε εντελώς διαφορετικοί υπολογισμοί. Δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμα ποια 10 ματς δε θα δώσουν οι ομάδες, ακόμα κι αυτό θα παίξει τον ρόλο του. Αν για παράδειγμα οι «δυτικοί» χάσουν ματς με ομάδες της Δύσης, που είναι πιο δύσκολα, σημαίνει ότι εύκολα θα φτάσουν σε over νικών.

Play-in τουρνουά και φέτος

Πέρυσι στη φούσκα είχε απόλυτη επιτυχία, οπότε στο ΝΒΑ το εφαρμόζουν και φέτος. Τι είναι το play-in τουρνουά; Από φέτος (γιατί βλέπω να καθιερώνεται), ο όγδοος με τον ένατο θα παίζουν νοκ-άουτ μεταξύ τους για την τελευταία θέση που θα οδηγεί στα playoffs. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ότι κι ο ένατος κι ο 10ος κι ο 11ος έχει κίνητρο πλέον για νίκες, γιατί στην ουσία κι ένατη θέση μπορεί να οδηγήσει στα playoffs. Επίσης, κίνητρο αποκτάει και ο έβδομος ή ο έκτος, γιατί θα ξέρουν ότι δεν πρέπει να πέσουν στην όγδοη θέση, γιατί θα βάλει σε ρίσκο τη συμμετοχή τους στην οχτάδα.

Διαβάστε όλα τα Προγνωστικά NBA στο Foxbet

 

Most Popular