Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου, 2022
ΑρχικήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥHμερίδα για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο στην Λευκάδα

Hμερίδα για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο στην Λευκάδα

                          

Ημερίδα  για την ασφάλεια του διαδικτύου πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 16 Μαΐου 2019 και ώρα 18.00 στην αίθουσα της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας.

Η ημερίδα διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λευκάδας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας, τον Δήμο Λευκάδας καθώς και την Ένωση Ξενοδόχων του νησιού, με στόχο την ενημέρωση του κοινού για την ασφαλή προήγηση στο διαδίκτυο.

Στο πλαίσιο της ημερίδας, εισηγήσεις πραγματοποιήθηκαν από:

  • τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή κ. Βλαχόπουλο Κωνσταντίνο της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων, ο οποίος επισήμανε τους κινδύνους που προκύπτουν από την προβληματική χρήση του διαδικτύου
  • τον Αστυνόμο Β΄ Προδρομιάδη Αλέξανδρο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ο οποίος αναφέρθηκε στον τρόπο λειτουργίας και παρέμβασης της αντίστοιχης Υπηρεσίας σε παραβατικές συμπεριφορές που αναπτύσσονται μέσω του διαδικτύου

Κατά την έναρξη της ημερίδας χαιρετισμό απεύθυναν ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ιονίων Νήσων Ταξίαρχος κ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Κωνσταντίνος καθώς και ο αντιδήμαρχος του Δήμου Λευκάδας κος Σπύρος Πολίτης.

Most Popular