Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΈκθεση φωτογραφίας απο το 2o Πειραματικό ΓΕΛ Λευκάδας- Αγγελός Σικελιανός με τίτλο...

Έκθεση φωτογραφίας απο το 2o Πειραματικό ΓΕΛ Λευκάδας- Αγγελός Σικελιανός με τίτλο «ο κόσμος μας μέσα από τα μάτια των εφήβων»

 
 
Πραγματοποιήθηκαν σήμερα Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023 στην αίθουσα Τέχνης “ΜΑΡΚΑ” τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας μαθητών και μαθητριών του 2ου Πειραματικού ΓΕΛ με θέμα “ο κόσμος μας μέσα απο τα μάτια των εφήβων”.
Τα εγκαίνια της έκθεσης τίμησαν με την παρουσία τους και  χαιρέτησαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.Θεόφιλος, ο Αντιπεριφερειάρχης κ.Κτενάς, ο Δήμαρχος κ.Καλός, ο Διευθυντής Αθμιας Εκπαιδευσης κ.Μπατσίλας, ο αναπληρωτής του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ.Παπαδόπουλος, η Σχολική Σύμβουλος Φιλολόγων κ.Σκλαβενίτη, η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια και Πρόεδρος του ΕΠΕΣ του 2ου ΠειραματικούΓΕΛ κ.Αρβανίτη, ο Αρχιμανδριτης π.Ιωαννίκιος, η Διευθύντρια της ΔΒΛ κ.Ρούσσου, ο διάκονος Σεραφείμ, γονείς μαθητών και μαθητές του ΕΠΑΛ συνοδευόμενοι από τον  Διευθυντή του σχολείου κ. Σ.Καλογερή και τους εκπαιδευτικούς κ. Ηλ..Βλάχο και κ. Β.Χαλικιά, οι οποίοι στη συνέχεια ξεναγήθηκαν από τους δημιουργούς και πληροφορήθηκαν για τη θεματική των έργων τους.
 Παρόντες ήταν εκπαιδευτικοί του Σχολείου μας και οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί  κ. Ιγνατίου , κ. Ζαμπέλη κ. Ζαβιτσάνου και κ. Σγουρόπουλος , οι οποίοι παρότρυναν και συνεργάστηκαν με τους μαθητές και δημιούργησαν την έκθεση. Ο διευθυντής του σχολείου κ. Κ. Αραβανής προλόγισε την έκθεση , ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους , συνεχάρη τους μαθητές/τριες και τους εκπαιδευτικούς για την πρωτοβουλία τους και εξέφρασε τις ευχαριστίες στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου που έδωσε τη δυνατότητα στους μαθητές να εκθέσουν τα έργα τους και να επικοινωνήσουν τις δημιουργίες τους .
 

Most Popular