Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 2023
ΑρχικήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ157η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

157η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Με κάθε επισημότητα, η Επτανησιακή Συνομοσπονδία, πραγματοποίησε την Κυριακή 23 Μαΐου 2021 στην Αθήνα, εορταστική εκδήλωση για την 157η επέτειο της Ένωσης της Επτανήσου με την Ελλάδα.

 

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την καθιερωμένη Δοξολογία στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, όπου παρευρέθηκαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Συνομοσπονδίας και εκπρόσωποι της Πολιτείας και του Στρατού. Ακολούθησε κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα. Για την Συνομοσπονδία στεφάνι κατέθεσε ο Β’ Αντιπρόεδρος και εκπρόσωπος των Παξών κύριος Ιωάννης Δήμας, ενώ ακολούθησε κατάθεση στεφάνου από τον Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα Περιφέρειας Αττικής κύριο Γεώργιο Δημόπουλο εκ μέρους του Περιφερειάρχη Αττικής κυρίου Γεωργίου Πατούλη, από την κυρία Νίκη Αραμπατζή Πρόεδρο του Δημοτικού Ραδιοφώνου 9,84 εκ μέρους του Δημάρχου Αθηναίων κυρίου Κώστα Μπακογιάννη και από τον Υποστράτηγο ΓΕΕΘΑ κύριο Σπυρίδωνα Γιαννακάκη Διευθυντή Νομικής Υπηρεσίας εκ μέρους του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού κυρίου Κωνσταντίνου Φλώρου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις της Πολιτείας για την τήρηση των μέτρων ασφαλείας χωρίς παρουσία κοινού. Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου Η Πρόεδρος Η Γ. Γραμματέας Γρηγορίου Αικατερίνη Σαρακίνη – Μεντζελοπούλου Στυλιανή

Most Popular