Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΌχι έργα εν μέσω τουριστικής σεζόν

Όχι έργα εν μέσω τουριστικής σεζόν

Πριν απο 2 εβδομάδες στο δημοτικό συμβούλιο η Ποιότητα ζωής είχε ως θέμα την αναστολή βαρέων οικοδομικών εργασιών, που αιτούνται οι ξενοδόχοι, το επιμελητρήιο και ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων δωματίων από τη δημοτική Αρχή, στο πλαίσιο της βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης αλλά και της προστασίας της υγείας κατοίκων και επισκεπτών από την «παραγόμενη» ηχορύπανση.

Σήμερα λοιπόν 7:50 στην πόλη ξυπνήσαμε με αυτό το θόρυβο για έργα που υποτίθεται είναι δημόσια και υπάρχει ένα κανονιστικό πλαίσιο εν μέσω τουριστικής σεζόν που είναι ήδη επιβαρυμένη η ποιότητα της ζωής μας. Πρώτα λοιπόν Δήμαρχε ο καλός νυκοκύρης φτιάχνει τα του οίκου του και μετά έχει απαίτηση από τους υπόλοιπους.

Δεν υπάρχει πουθενά σε αυτό το νησί ενδιαφέρον για την ποιότητα ζωής των κατοίκων, όλα θυσιάζονται για την ανάπτυξη. Μήπως έχουμε χάσει τον προσανατολισμό μας;αδιανόητη η υλοποίηση τέτοιων έργων, όσο αναγκαία και σημαντικά που είναι, ενόσω έχει αρχίσει η καλοκαιρινή τουριστική περίοδος. Έπιβάλλεται όλοι οι εμπλεκόμενους φορείς και υπηρεσίες να επιδείξουν πνεύμα συνεργασίας, μεταθέτοντας την υλοποίησή του για το Οκτώβριο , με στόχο ολοκλήρωσης των εργασιών πριν την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου του 2023

Most Popular