Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου, 2022
ΑρχικήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝIATIKEΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΚΑΡΥΩΤΩΝ 2018

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝIATIKEΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΚΑΡΥΩΤΩΝ 2018

  • Και φέτος με τη χάρη του Θεού και τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας, γιορτάσαμε στην Ενορία μας τις μεγάλες εορτές των Χριστουγέννων, της  Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων, με κέντρο τον ενοριακό μας ναό και το πλούσιο λατρευτικό πρόγραμμα των ημερών. Ταυτόχρονα: 
  • Την παραμονή των Χριστουγέννων ομάδες κυριών επισκέφθηκαν ασθενείς, ηλικιωμένους και μοναχικούς αδελφούς μας, προσφέροντάς τους δώρα και κάρτες από τα παιδιά της Ενορίας μας. 
  • Την Πρώτη του Έτους η Ενορία μας μετά την τέλεση της Θείας Λειτουργίας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη Αγιοβασιλόπιτα. Κατά την κλήρωση που έγινε, το δώρο της αγιοβασιλόπιτας κέρδισε ο κος Διονύσιος Ζαβιτσάνος.
  • Με σύμμαχο τον καλό καιρό πραγματοποιήθηκε και φέτος η Τελετή της κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονος Αλυκών Καρυωτών. Συγχαίρουμε τα παιδιά της Ενορίας μας: Επαμεινώνδα Καρφάκη, Θεόδωρο Τριπολιτσιώτη ( που έφτασε πρώτος στον Σταυρό), και τα αδέλφια Ηλία, Πέτρο και Νικήτα Μάλφα. Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον βαρκάρη μας Μάριο Ζαβιτσάνο, ο οποίος με προθυμία ανοίχτηκε στη θάλασσα με τη βάρκα του, από την οποία έπεσαν για τον Σταυρό τα παιδιά.
  • Το Σάββατο 13.01.2018 πραγματοποιήθηκε η ευλογία και η κοπή της Αγιοβασιλόπιτας των παιδιών των παιδικών και νεανικών συντροφιών μας με τη συμμετοχή όλων των παιδιών της Ενορίας μας. Το φλουρί κέρδισε η Ζωή Κοσπεντάρη και για άλλη μια φορά ανταλλάξαμε ευχές για καλή και ευλογημένη χρονιά για όλους. 
  • Στιγμές όμορφες, ευλογημένες και γεμάτες κοινωνία προσώπων των ενοριτών και των παιδιών μεταξύ τους. Ένα θερμό “ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ” σε όλους και όλες που αυτές τις μέρες έδωσαν  ΚΑΛΟ & ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ 2018!!

 

Most Popular