Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ«ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΟΡΤΑΓΟΡΑ» του Ενοριακού Πνευματικού Κέντρου

«ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΟΡΤΑΓΟΡΑ» του Ενοριακού Πνευματικού Κέντρου

«ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΟΡΤΑΓΟΡΑ» για την ενίσχυση των νεανικών μας δράσεων

Τα παιδιά και οι γονείς που συμμετέχουν στις δραστηριότητες του «Ενοριακού Πνευματικού Κέντρου» του Ι. Μητροπολιτικού Ναού Ευαγγελιστρίας Λευκάδος ήδη προετοιμάζουν και από την ερχόμενη Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2023 θα λειτουργήσουν μια εξαιρετικά φροντισμένη «Χριστουγεννιάτικη Εορταγορά», περιμένοντας μικρούς και μεγάλους να την επισκεφθούν και να αναζητήσουν γιορτινά δώρα για τα αγαπημένα τους πρόσωπα: κατασκευές, γλυκίσματα, παιχνίδια, βιβλία παιδικά κ.ά.

Η «Εορταγορά» θα λειτουργεί στο «Αρχονταρίκι» του Ι. Ναού της Ευαγγελιστρίας (Μητροπόλεως), πίσω από το Ιερό της Εκκλησίας, και σκοπό έχει την ενίσχυση των νεανικών δράσεων του Ενοριακού Πνευματικού της Κέντρου.

Θα διαρκέσει καθ’  όλη την περίοδο των γιορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου και συγκεκριμένα από την Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2023 έως την Κυριακή, 7 Ιανουαρίου 2024.

Θα μένει ανοιχτή καθημερινά, με τη φροντίδα των μεγαλύτερων παιδιών, από τις 10.00 το πρωί μέχρι τη 1.00 το μεσημέρι και από τις 6.00 το απόγευμα ως τις 8.00 το βράδυ.

Παράλληλες δραστηριότητες, που σταδιακά θα ανακοινώνονται, θα περιμένουν το διάστημα αυτό τους μικρούς μας φίλους.

Τα εγκαίνια της «Εορταγοράς» θα πραγματοποιηθούν το απόγευμα της Παρασκευής, 15 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 7.00 μ.μ. από τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ. Θεόφιλο.

Προσκαλούνται μικροί και μεγάλοι να προμηθευτούν κάποια από τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους και να ενισχύσουν με τον τρόπο αυτό τη δημιουργική προσπάθεια της ζωντανής αυτής ενοριακής κυψέλης.

Λευκάδα, 11 Δεκεμβρίου 2023

(Από το Ενοριακό Πνευματικό Κέντρο

του Ι. Μητροπολιτικού Ναού Ευαγγελιστρίας Λευκάδος)

Most Popular