Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου, 2023
ΑρχικήΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΧαμός σε σχολείο του Αγρινίου – Σακάτεψαν στο ξύλο 12χρονο μαθητή επειδή...

Χαμός σε σχολείο του Αγρινίου – Σακάτεψαν στο ξύλο 12χρονο μαθητή επειδή κουρεύτηκε.

official_a0a9-1132x670Το άτυχο παιδί μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Ξέσπασμα οργής από τη μητέρα του στον διευθυντή του σχολείου… Ο 12χρονος Χρήστος ετοίμασε. Το άτυχο παιδί μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Ξέσπασμα οργής από τη μητέρα του στον διευθυντή του σχολείου…

Βρες τον ιδανικό προορισμό για διακοπές!

Ο 12χρονος Χρήστος ετοίμασε την περασμένη Παρασκευή τη μαθητική του τσάντα, ξεκινώντας όπως κάθε μέρα με διάθεση και θέληση για γνώση. Ο μικρός είναι μαθητής της Α’ τάξης του 7ου Γυμνασίου Αγρινίου στην περιοχή του Αγίου Χριστοφόρου.

 

Ο μικρός μία μέρα πριν είχε κουρευτεί και οι συμμαθητές του στο διάλειμμα ξεκίνησαν να τον πειράζουν χτυπώντας τον στον αυχένα και στο πίσω μέρος του κεφαλιού του. Όμως πολύ γρήγορα το αστείο και τα πειράγματα πήραν απρόβλεπτη τροπή, με τον 12χρονο Χρήστο να πέφτει θύμα άγριου bullying, δεχόμενος επίθεση, από ομάδα 15 συμμαθητών του!

 

Μάλιστα σύμφωνα με την μητέρα του μαθητή αλλά και τον ίδιο, κατά τη διάρκεια της επίθεσης που δέχθηκε, έπεσε στο έδαφος, με τους νταήδες… συμμαθητές του να μην διστάζουν να τον χτυπούν με κλωτσιές όπου έβρισκαν, με τον ανυπεράσπιστο 12χρονο να προσπαθεί να προφυλάξει τον εαυτό του.

Στο σημείο επικράτησε πανικός, ενώ ο μαθητής ειδοποίησε την μητέρα του, η οποία δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που νωρίτερα είχε συμβεί.

Άμεσα η μητέρα του μικρού Χρήστου διεκόμισε στο νοσοκομείο Αγρινίου τον γιό της ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Ευτυχώς τα άγρια χτυπήματα που δέχθηκε δεν του προκάλεσαν σοβαρό τραυματισμό, ωστόσο χρειάστηκε η νοσηλεία του για περίπου μία ώρα, με τους γιατρούς να του τοποθετούν ειδικό κολάρο στον αυχένα (βλέπε φωτο). Στο σημείο δηλαδή όπου δέχθηκε τα περισσότερα χτυπήματα.

Η μητέρα του μαθητή δηλώνει: »Πρόκειται για ένα από τα πιο ήσυχα παιδιά και ίσως απ΄ ότι φαίνεται, αυτό εκμεταλλεύτηκαν οι συγκεκριμένοι μαθητές. Τον χτύπησαν αρκετά και τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα.

Τι θα γινόταν σε περίπτωση που χτυπούσε με το κεφάλι στο έδαφος; Άμεσα έσπευσα στο σχολείο και ζήτησα εξηγήσεις από τον Διευθυντή. Μου είπε ότι οι συγκεκριμένοι μαθητές θα τιμωρηθούν. Από την πλευρά μου θα φτάσω το θέμα μέχρι τέλους. Ήδη έχω επικοινωνήσει με τους αρμόδιους της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, απ’ όπου και θα περιμένω απαντήσεις. Πρόκειται για άγριο κρούσμα bullying…

Η κοινωνία μας πρέπει να ευαισθητοποιηθεί ακόμη περισσότερο σε τέτοια θέματα, που δυστυχώς έχουν βρει τη σημερινή εποχή έδαφος και χώρο στα σχολειά μας». Σύμφωνα με τον μικρό Χρήστο, συγκεκριμένοι μαθητές από αυτούς που συμμετείχαν στην επίθεση σε βάρος του, κατά το παρελθόν τον έχουν ξαναενοχλήσει…

http://sinidisi.gr/

Most Popular