Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΚΑΦώφη Γεννηματά: Σε κλίμα συγκίνησης το μνημόσυνο για τον έναν χρόνο από...

Φώφη Γεννηματά: Σε κλίμα συγκίνησης το μνημόσυνο για τον έναν χρόνο από τον θάνατό της

Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε την Κυριακή (23/10) στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων, στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών, το μνημόσυνο για τον έναν χρόνο από τον θάνατο της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά.

Το ετήσιο μνημόσυνο τελέστηκε παρουσία της οικογένειας της Φώφης Γεννηματά, φίλων, συγγενών, αλλά και στελεχών του ΠΑΣΟΚ, μία ημέρα μετά το πολιτικό μνημόσυνο που έγινε στη Βούλα.

Ήταν όλοι εκεί. Ο πρόεδρος του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης, ο πρώην πρωθυπουργός και νυν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Γιώργος Παπανδρέου, σχεδόν όλοι οι βουλευτές, ο γραμμματέας Ανδρέας Σπυρόπουλος, ηγετικά στελέχη, στενοί συνεργάτες της Φώφης Γεννηματά, ο Κώστας Λαλιώτης, ο Μιλτιάδης Παπαιωάννου, ο Κώστας Γείτονας, φίλοι και απλά μέλη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Με έκδηλη συγκίνηση τίμησαν τη Φώφη Γεννηματά συζητώντας για τις πολιτικές στιγμές που σημάδεψαν την πορεία της στο ΠΑΣΟΚ και στην ηγεσία του κόμματος από το 2015 κι άφησαν ένα λουλούδι στο μνήμα της. Το παρών έδωσε και ο βουλευτή; του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης.Το παρόν έδωσε φυσικά πρώην Δήμαρχος Λευκάδας, Κώστας Αραβανής

Ανδρουλάκης: Παραμένει πυξίδα η παρακαταθήκη της

«Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από την τραγική απώλεια της Προέδρου μας, Φώφης Γεννηματά. Η απουσία της μεγάλη για την οικογένεια της, για τον κοινοβουλευτικό βίο και για την παράταξή μας. Όμως παραμένει πυξίδα η παρακαταθήκη της, για το ΠΑΣΟΚ για αυτόνομη πορεία, για πολιτικές που θα έχουν επίκεντρο πάντοτε τον άνθρωπο», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης μετά το μνημόσυνο.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, μετά το μνημόσυνο της Φώφης Γεννηματά, μετέβη στα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη (ώρα 13:30), όπου βρίσκεται η κινητή μονάδα μαστογράφου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας διενεργώντας δωρεάν μαστογραφικό έλεγχο.

Μάλιστα, ο Νίκος Ανδρουλάκης θα ευχαριστήσει τον πρόεδρο της ΕΑΕ, Ευάγγελο Φιλόπουλο, για την προσφορά του στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά, η οποία συνέδραμε πάντα τις προσπάθειες της Εταιρείας για την ευαισθητοποίηση και πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Φωτογραφίες από το μνημόσυνο της Φώφης Γεννηματά

πηγή

Most Popular